Apie „Mano puikioji auklė“ žvaigždės A. Zavorotniuk būklę prabilo gydytojas: atskleidė, kas ją gelbsti

Populiaraus serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk (51 m.) jau ne vienerius metus kovoja su galvos smegenų vėžiu.

Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Anastasija Zavorotniuk.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 26, 2023, 3:56 PM, atnaujinta Feb 26, 2023, 4:15 PM

Su žiniasklaida ir gerbėjais visą šį laiką nebendraujanti atlikėja vis dar kovoja su šia klastinga liga.

Nors apie jos būklę informacija skelbiama retai, paaiškėjo, kad pastaruosius šešis mėnesius ji buvo gydoma privačioje klinikoje, esančioje Maskvoje.

Tačiau dabar Rusijos žiniasklaidoje skelbiama, jog privačios klinikos medikai teigia aktorę išleidę namo, tačiau tuo viskas nesibaigia.

Aktorės vyras Piotras Černyšovas leidžia dideles pinigų sumas tam, kad ją išgydytų. Dabar jos laukia rimta reabilitacija. Jokios garantijos, kad aktorė sveiksta nėra.

„Sergant glioblastoma pasveikti mažai šansų. Viskas priklauso nuo gydymo, nuo preparatų, taikomo terapijos kurso. Paprastai ši vėžio rūšis labai greitai, per 1 -2 metus, sunaikina organizmą. Jos atveju rezultatas geras, nes šią ligą pavyksta pristabdyti“, – rusų leidiniui Woman.ru pasakojo gydytojas-onkologas.

Jis pažymėjo, kad A.Zavorotniuk taikytas chemoterapijos kursas, gydymas hormonais ir netgi galėjo turėti keletą operacijų. Tačiau tai negarantuoja, kad aktorė pasveiks.

„Medikamentinis gydymas gali tęstis ilgus metus. Tai ir palaiko pacientą. Reikia suprasti, kad jokių stebuklingų tablečių, kurios pasiekiamos vieniems ir nepasiekiamos kitiems nėra.

Onkologinės ligos gydymas – ilgas procesas: chemija, gydomoji terapija, operacijos – visa tai trunka ilgai. Žmonės gydosi ilgus metus ligoninėse ir namuose. Ją gelbėja reguliari palaikomoji terapija ir reabilitacija, kuri šiuo atveju labai svarbi“, – apibendrino gydytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.