Shakirą išdavusį futbolininką G. Pique ir naująją jo merginą lydi nemalonumai: pora buvo išspirta iš restorano Barselonoje

Prieš kelis mėnesius pramogų pasaulį apskriejo žinia apie tai, jog ispanų futbolininkas Gerardas Pique (36 m.) išdavė ilgametę savo širdies draugę atlikėją Shakirą (46 m. ) su perpus jaunesne viešųjų ryšių studente Clara Chia (23 m.). Šiuo metu skandalingai išgarsėjusi pora susilaukia itin daug visuomenės dėmesio, kuris, deja, nėra labai malonus. Žmonės viešai aptarinėja slaptą poros romaną, kritikuoja G.Pique dėl išdavystės, o visai neseniai apsilankę Barselonoje esančiame restorane G.Pique ir C.Chia buvo iš jo išvaryti.

 Gerardas Pique ir Shakira.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Gerardas Pique ir Shakira.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Gerardas Pique ir Shakira.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 Gerardas Pique ir Shakira.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-02-28 06:29

Pasirodo, japonų restorano, kuriame pora tąkart norėjo pavakarieniauti, savininkas – didelis Shakiros gerbėjas. Sužinojęs, jog į restoraną atėjo buvęs jos širdies draugas su naująja mergina, savininkas neleido nei vienam padavėjui jų aptarnauti, o galiausiai – paprašė poros išeiti, rašoma papermag.com.

Socialiniuose tinkluose taip pat plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip G.Pique ir C.Chia skubiai palieka restoraną ir įsėda į automobilį.

Lrytas.lt primena, jog pora susipažino 2010 m. pasaulio futbolo čempionato metu Pietų Afrikos Respublikoje, kur G.Pique atstovavo Ispanijos rinktinei, o Shakira atliko specialiai šiam čempionatui sukurtą dainą „Waka Waka“.

Po 12 metų draugystės, kurios metu pora susilaukė dviejų atžalų – 9-erių Milano ir 7-erių Sashos – žvaigždžių keliai išsiskyrė dėl G.Pique išdavystės su C.Chia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.