Rastas negyvas filmo „Džonas Vikas“ žvaigždė Lance'as Reddickas

Aktorius Lance'as Reddickas, filmo „Džonas Vikas“ žvaigždė, rastas negyvas savo namuose sulaukęs 60-ies metų.

Lance Reddick. <br>AP/Scanpix nuotr. 
Lance Reddick. <br>AP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2023, 9:54 AM, atnaujinta Mar 18, 2023, 10:00 AM

Pasak užsienio žiniasklaidos, jo atstovas patvirtino, kad jis mirė dėl natūralių priežasčių savo namuose Los Andžele. Aktorius pastaruoju metu davė interviu dėl savo vaidmens filme „Džonas Vikas 4“, kuris pasirodys kitą savaitę. Visgi šios savaitės pradžioje jis nusprendė nedalyvauti filmo premjeroje Niujorke, praneša „The Guardian“.

Geriausiai žinomas L.Reddicko darbas buvo Baltimorės policijos leitenanto Cedrico Danielso vaidmuo HBO populiarioje kriminalinėje dramoje „Blakė“ (angl. The wire). Tai buvo prestižinis serialas, kuriame vaidino daugiausia juodaodžiai aktoriai tuo metu, kai televizijoje daugiausia buvo baltaodžių.

„Tik išėjęs iš „The Wire“ supratau, kad tai nėra įprasta patirtis, – sakė L.Reddikas, – Žvelgdamas atgal matau, kad tai buvo tikrai nepaprasta.“

2019 m. interviu jis pavadino serialą „kultiniu istorijos kūriniu“ ir teigė, kad jaučiasi „labai laimingas ir didžiuojasi atliktu darbu“.

Serialo „The Wire“ kūrėjas Davidas Simonas išplatino pareiškimą „Hollywood Reporter“, kuriame išreiškė savo sielvartą. „Puikus profesionalas, atsidavęs bendradarbis, šilta siela ir draugas. Tai tiesiog gniuždantis įvykis, su kuriuo mums, jį pažinojusiems ir mylėjusiems, per anksti susitaikyti“, – rašė jis.

J. Reddicko kolega Wendellas Pierce'as pagerbė jį socialiniame tinkle „Twitter“. „Didžios stiprybės ir grakštumo žmogus, – rašė jis, – Toks pat talentingas muzikantas kaip ir aktorius. Staigus, netikėtas ir aštrus sielvartas mūsų menininkų šeimai. Neįsivaizduojama kančia jo šeimai ir artimiesiems. Tu palikai savo pėdsaką. Ilsėkis ramybėje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.