Mokesčių slėpimu kaltinama Shakira atsisveikina su Barselona: „Šiandien pradedame naują etapą“

Kolumbijos atlikėja Shakira (46 m.) palieka Barseloną, kur ilgą laiką gyveno kartu su savo vaikais ir buvusiu vyru Gerardu Piqué. Žinia apie tai ji pasidalijo savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

 Atlikėja Shakira.<br> Zumapress.com/ Scanpix nuotr.
 Atlikėja Shakira.<br> Zumapress.com/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2023, 10:20 AM, atnaujinta Apr 6, 2023, 10:37 AM

„Šiandien pradedame naują etapą, kurio metu ieškosime laimės. Ačiū visiems, kurie kartu su manimi banglente skrodė bangas Barselonoje. Mieste, kuriame draugystė neabejotinai trunka ilgiau nei meilė“, – rašė ji.

Ji apsistojo Barselonoje, kad savo vaikams suteiktų stabilumą. Dabar šio stabilumo ji esą ieškos kitame pasaulio krašte.

Iki praėjusių metų atlikėja čia su futbolininku G.Piqué, kuris iki karjeros pabaigos 2022 m. lapkritį žaidė „FC Barcelona“ klube, augino vaikus. Pernai pora po 12 metų trukusių santykių išsiskyrė. Popžvaigždė ir futbolo pasaulio čempionas turi du sūnus. Anot Shakiros, ji Barselonoje nuolat gyveno nuo 2015 m.

Dėl kaltinimų mokesčių slėpimu 2022 m. rugsėjį Barselonos teisme oficialiai pradėtas procesas prieš Shakirą. Prokuratūra reikalauja skirti jai iš viso aštuonerių metų ir dviejų mėnesių laisvės atėmimo bausmę bei 23,8 mln. eurų piniginę baudą.

Atlikėjai jai keliamus kaltinimus neigia. Ji kaltinama 2012–2014 metais nesumokėjusi 14,5 mln. eurų mokesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.