92-ejų žiniasklaidos magnatas R. Murdochas atšaukė penktąsias vestuves

92-ejų žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas ir 66-erių jo išrinktoji Anna Lesley Smith atšaukė planuotas vestuves. Planai staiga sustabdyti, nes R. Murdochą vis labiau trikdė A. L. Smith religinės pažiūros, rašo žurnalas „Vanity Fair“, remdamasis šaltiniais iš multimilijonieriaus aplinkos.

 Tik rugpjūtį oficialiai įvyko R. Murdocho skyrybos su ketvirtąja žmona, buvusiu modeliu Jerry Hall.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Tik rugpjūtį oficialiai įvyko R. Murdocho skyrybos su ketvirtąja žmona, buvusiu modeliu Jerry Hall.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2023, 1:13 PM

R. Murdochas šv. Patricko dieną paprašė A. L. Smith rankos ir netrukus po to paskelbė apie planuojamas vestuves. Tada jis laikraščiui „The New York Post“ sakė, kad ves A. L. Smith ir jie „kartu praleis antrąją savo gyvenimo pusę“. „Labai nervinausi. Labai bijojau vėl įsimylėti – bet žinojau, kad man tai bus paskutinis kartas. Bent jau turėtų taip būti. Esu laimingas“, – atviravo jis tuomet.

Anot laikraščio, prieštaringai vertinamas žiniasklaidos magnatas su buvusia policijos kapelione A. L. Smith susipažino rugsėjį savo Moragos vynuogininkystės ūkyje Kalifornijoje. Poros vestuvės turėjo įvykti vasarą. Tik rugpjūtį oficialiai įvyko R. Murdocho skyrybos su ketvirtąja žmona, buvusiu modeliu Jerry Hall.

Australijoje gimęs R. Murdochas, kuris 1985 metais įgijo JAV pilietybę, yra vienas įtakingiausių žiniasklaidos verslininkų pasaulyje. Jam, be kita ko, priklauso konservatyvi žinių stotis „Fox News“ ir laikraštis „The Wall Street Journal“ Jungtinėse Valstijose bei bulvarinis leidinys „The Sun“ ir laikraštis „Thes Times“ Didžiojoje Britanijoje.

R. Murdochas pradžioje buvo susituokęs su skrydžių palydove Patricia Booker, tada su reportere Anna Torv, vėliai su verslininke Wendi Deng ir galiausiai su Jerry Hall, kuri, be kita ko, žinoma dėl savo ankstesnių santykių su „Rolling Stones“ vokalistu Micku Jaggeriu.

R. Murdochas turi šešis vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.