Žinia apie 22-ejų aktoriaus Sainto Von Colucci mirtį – melas: tam buvo pasitelktas dirbtinis intelektas

Pirmadienį buvo pranešta, kad kanadietis aktorius Saintas Von Colucci (22 m.) mirė dėl sudėtingų komplikacijų po žandikaulio operacijos. Jis išleido virš 200 tūkstančių dolerių, kad atrodytų kaip BTS KPOP žvaigždė Jimin. Tačiau paaiškėjo, kad ši žinia – melas.

 BTS KPOP žvaigždė Jimin.<br> Ik Aldama/scanpix nuotr.
 BTS KPOP žvaigždė Jimin.<br> Ik Aldama/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2023, 11:07 AM, atnaujinta May 8, 2023, 11:52 AM

Buvo skelbiama, kad Saintas Von Colucci mirė sekmadienį vienoje iš Pietų Korėjos ligoninių, kentėdamas nuo žandikaulio operacijos komplikacijų.

Jis operacijas darėsi norėdamas atlikti muzikanto vaidmenį JAV transliuojamame seriale.

Šįkart žvaigždei buvo atliekama žandikaulio implantų pašalinimo operacija, kurie buvo sudėti praeitų metų lapkritį.

Pranešama, kad implantai sukėlė infekciją ir turėjo būti pašalinti. Tačiau operacijos metu, kilus komplikacijoms, gydytojai buvo priversti kanadietį inkubuoti. Deja, praėjus kelioms valandoms jis mirė.

Jo atstovas spaudai Ericas Blake MailOnline pasidalino: „Tai labai tragiška ir nesėkminga mirtis.“

Ericas su Saintu Von Colucci dirbo vos metus ir minėjo, kad kanadietis per tą laiką gulėsi ant operacinio stalo net 12 kartų. Jam buvo atliktas veido pakėlimas, nosies korekcija, lūpų sumažinimas ir daug kitų procedūrų.

Atstovas tvirtino, kad jo klientas žinojo visas rizikas susijusias su žandikaulio implanto operacija, bet jis buvo pasiryžęs ją atlikti.

Tęsdamas minėjo: „Jis labai nepasitikėjo savo išvaizda. Jis turėjo labai kampuotą žandikaulį ir smakrą, jam tai nepatiko ir norėjo turėti V formos žandikaulį, kaip daugelio azijiečių.“

Ericas sakė, kad aktorius 2019 metais išvyko į Pietų Korėją norėdamas prasibrauti į muzikos industriją.

Vis dėlto, Saintas Von Colucci buvo minėjęs, kad jam nepasisekė išpopuliarėti dėl „labai didelės diskriminacijos jo vakarietiškai išvaizdai“.

Saintas neseniai buvo baigęs filmuotis Korėjos dramoje pavadinimu „Cogimar“ (angl. „Pretty Lies“). Jis atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų ir serialas turėtų pamatyti dienos šviesą jau spalio mėnesį.

Tačiau po kelių valandų paaiškėjo, kad ši žinia melaginga. „TMZ“, „Dailymail“, „The Independent“ ir kiti portalai ją buvo priversti paneigti. Teigiama, kad toks žmogus net neegzistavo, o paskleisti melui buvo pasitelktas dirbtinis intelektas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?