Atskleista Roberto De Niro 19-mečio anūko staigios mirties priežastis: mama nesulaiko pykčio

JAV aktorius Robertas De Niro (79 m.) išgyvena skaudžią netektį, kai prieš kelias dienas buvo pranešta, kad mirė jo 19-metis anūkas Leonardo. Praėjus kelioms dienoms po staigios mirties, atskleista to priežastis.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Robertas De Niro.<br>GOL/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Robertas De Niro.<br>GOL/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 1:01 PM, atnaujinta Jul 7, 2023, 1:04 PM

Apie jauno vaikino mirtį pranešė jo mama, Holivudo ikonos vyriausioji dukra Drena De Niro (51 m.) instagrame pasidalijusi širdį veriančiu įrašu, kuriame moteris neatskleidė šio tragiško įvykio detalių.

Tačiau Drena De Niro sulaukusi klausimų socialiniame tinkle apie jos sūnaus staigią mirtį, nusprendė atskleisti galimą priežastį.

„Kažkas jam pardavė tabletes su fentanilio priemaiša. Jie žinojo, kad jos turi fentanilio, tačiau vis tiek jas jam pardavė.

Taigi visiems šitiems žmonėms, kurie vis dar pardavinėja ir perka šį nelemtą šlamštą, mano sūnus dingo amžiams“, – skausmu dalijosi moteris.

Praėjus kelioms dienoms po sūnaus mirties Drena De Niro pasidalijo dar keliomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose, kur jiedu su Leonardo stovi apsikabinę jūroje bei kitą, kurioje vaikinas buvo dar mažas berniukas.

Prie šių nuotraukų Drena aprašė savo liūdesį ir ilgesį išėjus jos sūnui.

„Vos galiu rašyti per ašaras, bet visa meilė, kurią jaučiu, jūsų žinutės, skambučiai, žinutės, el. laiškai. Draugai ir šeima, kurie mane palaikė pastarąsias 24 valandas, kol kas negaliu visiems atsakyti, bet esame dėkingi už visą siunčiamą meilę ir užuojautą.

Nė vienas iš šių dalykų nėra teisingas, mano širdis dabar patiria tokį skausmą, kokio neįsivaizdavau egzistuojant.

Leo, mano brangusis, aš myliu tave šiandien kaip pirmą dieną, kai laikiau tave ant rankų. Tas pats vyras, kuris mus paėmė iš ligoninės, kai tu gimei, nuvežė mus į laidojimo namus, kur paskutinį kartą tave liečiau ir laikiau savo glėbyje“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.