Gandai apie aktorės Renee Zellweger artėjančias vestuves – paneigti: mylimieji žengė kitą rimtą žingsnį

Internete pasklidę gandai, kad kultinio filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždė Renee Zellweger (54 m.) susižadėjo su žinomu britų TV laidų vedėju, automobilizmo temų specialistu Anthony Richardas Ansteadas (44 m.), labiau žinomu kaip Antu Ansteadu bei ruošiasi vedyboms – buvo paneigti.

Renee Zellweger ir Antas Ansteadas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Renee Zellweger ir Antas Ansteadas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Renee Zellweger.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Renee Zellweger.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 18, 2023, 1:55 PM

Buvo teigiama, kad vienas iš artimų R.Zellweger draugų pranešė spaudai apie šią naujieną, deja, po kiek laiko išaiškėjo, jog tai netiesa.

Visgi 54-erių metų Holivudo žvaigždė kartu su mylimuoju žengė didelį žingsnį.

Antui pardavus turimus namus Kalifornijoje, pora nusipirko ir persikraustė gyventi drauge į naujuosius namus.

A.Ansteadas taip pat žengė kitą rimtą žingsnį. Savo socialinių tinklų paskyroje pirmą kartą pasidalijo nuotraukomis, kuriose pozuoja kartu su Renee ir savo sūnumi bei dukra iš pirmos santuokos.

Antas Ansteadas iš viso turi tris vaikus: sūnų Archie (16 m.) ir dukterį Amelie (19 m.) su pirmąja žmona bei sūnų Hudsoną (3 m.) su antrąja.

Antas su Renee pradėjo susitikinėti 2021 m. rugsėjį. Jie buvo pastebėti leidžiant laiką drauge po darbo kartu „Discovery+“ laidoje „Celebrity IOU Joyride“.

R.Zellweger buvo ištekėjusi tik kartą – 2005-aisiais už muzikanto Kenny Chesney. Jų santuoka truko tik keturis mėnesius.

Renee draugavo su muzikantu Jacku White’u ir aktoriumi Bradley Cooperiu, buvo susižadėjusi su Jimu Carrey, kuris neseniai prasitarė, kad Renee – jo viso gyvenimo meilė.

Pastarasis romanas, kurio aktorė neslėpė, baigėsi 2019-aisiais – ji apie septynerius metus draugavo su muzikantu Doyle’u Bramhallu II. Vaikų aktorė neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.