Atostogų į Ibizą atvykusios D. Westbrook ramybę sudrumstė policija: aktorė buvo sulaikyta

Kvaišalų liūne skendusios ir išvaizdą smarkiai sudarkiusios aktorės Danniellos Westbrook (49 m.) atostogos kaip niekada apkarto, mat Ibizos oro uoste ji pakliuvo į šešių ginkluotų policijos pareigūnų akiratį. Kaip rašo leidinys „Mirror“, visa tai įvyko dėl ankstesnių neišaiškintų kaltinimų Ispanijoje.

Danniella Westbrook.<br> lrytas.lt koliažas.
Danniella Westbrook.<br> lrytas.lt koliažas.
Ispanijos policija.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Ispanijos policija.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Danniella Westbrook.<br>Instagramo nuotr.
Danniella Westbrook.<br>Instagramo nuotr.
Danniella Westbrook.<br>Instagramo nuotr.
Danniella Westbrook.<br>Instagramo nuotr.
D. Westbrook<br>Instagramo nuotr.
D. Westbrook<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 9:29 AM

Praėjusią savaitę žinoma moteris su bičiuliais keliavo į Ibizą, tikėdamasi atsipalaiduoti po neseniai atliktos krūties operacijos. Tačiau jos atostogas sudrumstė policija.

Vos tik atvykus į šalį, ją pasitiko šeši ginkluoti policijos pareigūnai ir nusivedė į areštinę. Aktorė į šią situaciją pakliuvo dėl ankstesnių čia įvykdytų nusižengimų.

2018-aisiais D.Westbrook Ispanijoje gavo baudą dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo. Tuomet ji buvo sulaikyta 14 valandų.

Vėliau šioje šalyje aktorė buvo nuteista už sukčiavimą, kadangi nesumokėjo 37 eurų už į išnuomotą automobilį įsipiltus degalus.

Duodama interviu leidiniui „Mirror“, D.Westbrook prabilo apie kovą su Ispanijos įstatymais. Žinoma moteris baiminosi, kad vėl paklius į kalėjimą ir teigė, kad jos ankstesnė 30 eurų siekusi bauda išaugo iki 3500 eurų

„Aš nusileidau Ibizoje ir visi praėjo pasų kontrolę, o kai pateikiau savo pasą pasakė: „stop, palaukite asistentų“. Todėl pagalvojau, kad kažkas negerai su mano pasu ar dar kas nors – jų elektroniai įrenginiai visuomet yra prasti. Šiaip ar taip, vaikinas atėjo ir pasakė: „Palauk ten“. Tada atsidarė durys ir išėjo kokie šeši policijos pareigūnai ir man pasakė: „Mums reikia su tavimi pasikalbėti“, – „Mirror“ teigė D.Westbrook.

Paklausta, kaip jautėsi matydama policijos pareigūnus, ji atsakė:

„Oi aš išsigandau. Pagalvojau: „Grįšiu į kalėjimą“. O kažkur čia šiuo metu vyksta visos šventės. Pagalvojau: „Aš praleisiu čia dienų dienas ir visas atostogas“, nes taip jau atsitinka“, – teigė ji.

D.Westbrook buvo nuvežta į laikino sulaikymo patalpą, kurioje ji buvo apklausta.

„Jie sakė, kad turi detalių dėl mano pažeidimo, o tai yra tarsi didžiulis nusikaltimas Ispanijoje, kuris nebuvo išnagrinėtas. „Pasakiau: „Taip, aš puikiai suprantu, kas tai yra, ir pastaruosius penkerius metus stengiausi gauti išsamią informaciją iš teisėjo ir visko kas su tuo susiję“, – teigė ji.

Tuomet ji pareigūnams paaiškino, kad šiuos teisinius nusižengimus ji bandė spręsti ir netgi pasamdė advokatą, kad padėtų tai išnagrinėti, tačiau sunkiai sprendė problemą. Apmąstydama pokalbį su policija oro uoste, ji sakė:

„Nebuvau taip išsigandusi, kaip anksčiau, bet vis tiek tai labai nervina – ypač kai tu nemoki jų kalbos, bet jie (aut. past. Ibizos pareigūnai) puikiai kalbėjo puikiai anglų kalba, o tai buvo naudinga, pasidarė daug lengviau ir mažiau baisu“.

D.Westbrook bijojo, kad Ispanijoje jai gali grėsti kalėjimas, tačiau po pokalbio su pareigūnais jai buvo leista eiti. Apklausa oro uoste užtruko apie valandą.

Tada ji užpildė formas ir jai buvo nurodyta kreiptis į teismą žemyninėje Ispanijoje, kad išspręstų šį reikalą.

„Mane atvedė ir aš paklausiau: „Ar mane išleis? Jis pasakė: „Taip, ne bėda, jums tereikia užpildyti visas šias formas su naujausia informacija, kad teismas galėtų tinkamai su jumis susisiekti arba jūs galėtumėte susisiekti su teismu“, – teigė ji.

Po atostogų D.Westbrook išvyko iš Ibizos ir patraukė į Alikantės teismą, tačiau jos byla buvo perduota nagrinėti Mersijos teismui.

Tad D.Westbrook teks palaukti rugsėjo, kol bus nagrinėjamas jos nusižengimas ir priimtas verdiktas. Žinoma moteris labiausiai baiminasi, kad bauda dėl per kelerius metus augusių palūkanų galėjo pakilti iki 3000 eurų.

„Grįšiu po trijų savaičių ir atliksiu mokėjimą. Praėjo keli metai, todėl prisikaupė daug palūkanų ir manau,kad turėsiu sumokėti apie 3000 eurų. Bet aš tiesiog noriu sumokėti ir tai pamiršti“, – kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.