Oleksijus Arestovičius prabilo apie žlugusias santuokas: „Išsiskyriau, nors jausmai buvo“

Buvęs Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio patarėjas Oleksijus Arestovičius (48 m.) pirmą kartą prabilo apie savo tris gyvenimo moteris. Apie asmeninį gyvenimą nedaugžodžiaujantis Oleksijus pripažino: besiskirtdamas su pirmosiomis žmonomis jis vis tiek joms jautė jausmus.

O.Arestovičius su žmona Anastasija.<br>Instagramo nuotr.
O.Arestovičius su žmona Anastasija.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2023, 7:07 AM

Interviu su Alina Šamanskaja jis sakė, kad nutraukė santykius su buvusiomis sutuoktinėmis, nes pradėjo į pasaulį žvelgti skirtingai.

„Tai vienintelė tikroji skyrybų priežastis. Yra pradinių priežasčių: svetimavimas, finansai, skandalai. Tačiau, iš tikrųjų, tai buvo skirtingi pasauliai“, – sako Oleksijus.

Jis pridūrė, kad su žmonomis išsiskyrė, nepaisant to, kad jautė jausmus. Vyras tėigė tuo metu supratęs, kad dėl skirtingų požiūrų jie tiesiog nebegali būti kartu.

O.Arestovičius prasitarė, kad savo atžaloms leidžia absoliučiai viską ir stengiasi pildyti jų norus.

„Tiesiog supratau, kad nebereikia gyventi kartu, nes naikiname vienas kitą, o tai atsiliepia vaikui. Išsiskyriau, nors vis dar jaučiau jausmus. Tiesiog supratau, kad toliau nereikia tęsti, bus tik blogiau", – kalbėjo Oleksijus.

Šiuo metu O.Arestovičius yra vedęs mylimąją Anastasiją. Jie augina bendrą sūnų Aleksandrą. Politikas taip pat turi dvi dukras iš ankstesnių santuokų – Aelitą ir Veroniką.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.