Sunkiai sergančios A. Zavorotniuk vyras užmezgė naują romaną: „Nebuvo ištikimas“

Rusijos dailiojo čiuožimo atstovas Piotras Černyšovas (52 m.) turi naują širdies draugę. Unian.net rašoma, kad kol jo žmona Anastasija Zavorotniuk kovoja su vėžiu, vyras užmezgė naują romaną.

 Anastasia Zavorotniuk su vyru.<br> Scanpix nuotr.
 Anastasia Zavorotniuk su vyru.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2024, 6:55 AM

Apie tai „RosSMI“ pasisakė inklaraštininkas Antonas Suvorkinas.

Jis teigė, kad Piotras Černyšovas ilgą laiką buvo neištikimas savo žmonai, o dabar jų sakntuoka griūva. A.Suvorkinas pridūrė, kad šiemet čiuožėjas net Naujuosius metus atšventė toli nuo šeimos, su nauja širdies drauge.

„Pasak šaltinių, vyras ir A.Zavorotniuk yra ant skyrybų slenksčio. Aktorė kovoja su onkologine liga, augliu... Ji niekur nesirodo, nes tapo nepanaši į save, o tai Anastasijai – didžiulė tragedija“,– sako tinklaraštininkas.

A.Suvorkinas teigė, kad P.Černyšovas puoselėja blogus santykius su vyresniais A.Zavorotniuk vaikais iš ankstesnių santykių.

Be to, tinklaraštininkas sako, kad P.Černyšovas laukia, kol A.Zavorotniuk iškeliaus anapilin, kad galėtų atvirai demonstruoti naujus jausmus.

„Kai pasirodė informacija, kad jis užmezgė romaną, tada pašlijo jo santykiai su vyresniais Anastasijos vaikais. Tačiau jie taip pat įtaria, kad Petras nuo pat pradžių nebuvo ištikimas... Pasirodo, jis laukia, kol ji išeis“, – pridūrė A.Suvorkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.