Galiūnas Ž.Savickas vedė savo išrinktąją (nuotraukos, video)

Po devynerių metų draugystės šeštadienio pavakare Vilniuje esančioje Šventųjų apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje aukso žiedus sumainė galiūnas Žydrūnas Savickas ir jo išrinktoji Jurgita Vorobjovaitė.

Ž.Savickas su išrinktąja susituokė po devynerių metų draugystės.<br>V.Balkūnas
Ž.Savickas su išrinktąja susituokė po devynerių metų draugystės.<br>V.Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2010-07-24 20:40, atnaujinta 2018-04-03 15:53

Galite žiūrėti reportažą.

Jaunieji nepanoro pasirodyti žurnalistams ir visą ceremoniją surengė už uždarų durų. Į bažnyčią jie atvyko pro šoninį įėjimą, o pasamdyti apsaugos darbuotojai griežtai saugojo įėjimą prie mūrinės tvoros, todėl žurnalistai negalėjo patekti į vidų.

Liepos 15-ąją, Žalgirio mūšio dieną, 35 metų gimtadienį atšventęs Ž.Savickas jau senokai pasakojo, kad jie ir vestuvių žiedus nusipirkę, ir puotą suplanavę.

J.Vorobjovaitė kiekviena proga viešai pasigirdavo jau turinti ir dizainerės pasiūtą suknelę.

191 cm ūgio ir 170 kg svorio Ž.Savickas su dvejais metais jaunesne sužadėtine visus sudomindavo ir kalbėdami apie tuoktuvių vietą.

Ne vieną dešimtį įvairių planetos rekordų pasiekusiam Ž.Savickui gražiausios vietos vestuvėms atrodė Havajų salos ir jo gimtųjų Biržų apylinkės.

Vis dėlto įsimylėjėliai nusprendė niekur nevykti ir susituokti Vilniuje, šalia Lukiškių aikštės esančioje vėlyvojo baroko dominikonų bažnyčioje, sovietiniais metais buvusioje Operos ir baleto teatro sandėliu.

Daugkartinis pasaulio galiūnų čempionas su iš Anykščių kilusia Jurgita susipažino 2001 metų liepos 21-ąją per galiūnų varžybas Biržuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.