Aukščio bijančio šokėjo A. Butkaus niekas nepriverstų šokti parašiutu

Drauge su projekto „Kviečiu šokti“ dalyviais išbandęs ekstremalų plaukimą Nerimi Vikingų laikus primenančiu laivu, šokėjas Andrius Butkus kaip reikiant pasikrovė teigiamų emocijų. Lyjant stipriam lietui LNK projekto dalyviai ėmė į rankas irklus ir kartu su kitais trim ekipažais varžėsi mėgėjiškose irklavimo varžybose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 11:49 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:35 AM

Pasak Andriaus, tokios pramogos padeda formuoti komandinę dvasią ir suprasti, kad tik veikiant drauge galima daug nuveikti. Nepaisant to, kad „Žvaigždėmis“ pasivadinusi komanda, kuriai atstovavo ir šokėjas, užėmė paskutinę vietą, optimistiškai nusiteikę irkluotojai juokėsi, kad jie – ne paskutiniai, o pirmi iš kito galo.

Skirtingai nei primarijus Nerijus Juška, Andrius pūslių ant rankų nepritrynė. „Esu nelepus. Gulėjimas paplūdimyje – neįdomu. Mėgstu aktyvų laisvalaikį, todėl šis išbandymas man buvo maloni, įspūdžių kupina atrakcija“, – sakė jis. Turėdamas laisvą minutę Andrius visuomet stengiasi ištrūkti į gamtą, paplaukioti baidarėmis ar vandens dviračiu. „Ekstremaliose situacijose lengviausia pažinti žmones. Tuomet pasimato jų stipriosios ir silpnosios savybės“, – po nuotaikių kupino išbandymo plaukiant upe sakė jis ir patikino, kad projekto dalyviai tokiu būdu formuoja bendrą stiprų ir vieningą kumštį.

Paklaustas, kokiai pramogai vis dėlto jis nesiryžtų, Andrius negalvodamas atsakė: „Labai bijau aukščio, todėl tikrai nenorėčiau bet kokias būdais pakilti nuo žemės“. Pasak šokėjo, net ir dėl komandinės dvasios kūrimo jo niekas nepriverstų lipti ant dangoraižio stogo ar išdrįsti šokti parašiutu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?