V. Javtokienei baigėsi bemiegės naktys

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitono Roberto Javtoko žmona Vilma daugiau nei savaitę naktimis nemiegodavo. Moteris sąžiningai keldavosi net ir trečią valandą nakties norėdama pažiūrėti, kaip sekasi Lietuvos rinktinei kovoti dėl teisės dalyvauti Londono olimpinėse žaidynėse. Moteris prisipažįsta, kad nepatingėdavo naktimis atsikelti ir tuomet, kai rinktinė žaidė draugiškas rungtynes Hjustone.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitono Roberto Javtoko žmona Vilma daugiau nei savaitę naktimis nemiegodavo.<br>V. Balkūnas
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitono Roberto Javtoko žmona Vilma daugiau nei savaitę naktimis nemiegodavo.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jul 9, 2012, 9:32 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:27 AM

„Labai norėjau, kad mano vyrui ir jo komandai pasisektų. Todėl natūralu, jog emocijos liejosi per kraštus. Žinau, kiek daug pastangų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė į rungtynes įdeda, todėl labai norėjau, kad tos pastangos būtų vaisingos”, - lrytas.lt sakė V. Javtokienė.

R. Javtokas su rinktine į Lietuvą grįš antradienį popiet. Kelias dienas pailsėję jie vyks į treniruočių stovyklą Palangoje. Kartu su R. Javtoku ten vykti ketina ir Vilma.

„Mes visuomet būname kartu”, - šypsosi pagaliau ramiai miegoti galėsianti V. Javtokienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.