Gražuolė R. Vereniūtė išlydėta į Kinijoje vyksiantį konkursą „Mis pasaulis 2012“

Gražiausia šių metų Lietuvos mergina Rasa Vereniūtė visam mėnesiui susikrovė lagaminus į Kinijoje vyksiantį konkursą „Mis pasaulis 2012“. Alytiškė bandys užkariauti viso pasaulio simpatijas ir pasipuošti nugalėtojos karūna.

Iki išvykimo į Kiniją alytiškė neturėjo laiko nė akimirkos atsipūsti. Išlaikė pavasario sesijos egzaminus kolegijoje ir užbaigė pagrindinius darbus.<br>J. Stacevičius
Iki išvykimo į Kiniją alytiškė neturėjo laiko nė akimirkos atsipūsti. Išlaikė pavasario sesijos egzaminus kolegijoje ir užbaigė pagrindinius darbus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 17, 2012, 5:34 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:53 AM

Rasa jau paryčiais lūkuriavo Vilniaus oro uoste. Merginos laukė du skrydžiai. Iš Vilniaus gražuolė išskrido į Maskvą, o ten persėdo į lėktuvą, skraidinantį į Kinijos sostinę Pekiną.

Į konkursą „Mis pasaulis 2012“, kurio finalas vyks rugpjūčio 19 dieną, Rasa vežėsi kelis lagaminus. Juose tilpo daugiau nei dešimt suknelių, batelių, papuošalų ir kosmetikos priemonių. Visų šių daiktų prireiks ruošiantis konkursui, kurį transliuos daugelio šalių televizijos.

Portalui lrytas.lt R. Vereniūtė yra sakiusi, kad finalinę konkurso suknelę jai davė dizaineris Liutauras Salasevičius. Gražuolė neslėpė susižavėjimo šio dizainerio kūriniais, todėl tikino, kad ją vilkėdama didžiojoje scenoje jausis puikiai. Lagaminuose ji vežėsi ir Lietuvą primenančių suvenyrų. Jie bus įteikti konkurso organizatoriams ir kitų šalių atstovėms.

Iki išvykimo į Kiniją alytiškė neturėjo laiko nė akimirkos atsipūsti. Mergina išsilaikė pavasario sesijos egzaminus kolegijoje ir užsibaigė pagrindinius darbus.

Prieš beveik mėnesį R. Vereniūtė pasakojo, kad jau nusifilmavo konkurso prisistatymo siužete ir išsirinko tautinį kostiumą, su kuriuo renginyje šoks tautinį šokį ir dainuos lietuvių liaudies dainą.

„Išmokau, kaip gražiai subanguoti ir ištiesinti plaukus. Manau, kad tikrai nepražūsiu ir pati mokėsiu pasidaryti tinkamą makiažą ar šukuoseną. Tikiu, kad bus ir tokių merginų, ypač iš didesnių pasaulio šalių, kurias lydės ir jų asmeniniai stilistai“, – šypsojosi Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.