Ž. Grigaitis Lietuvos žiniasklaidos prašo apginti R. Meilutytę

„Esu Londono olimpiadoje, bet esu pakraupęs nuo spaudos vakar ir šiandien publikacijų apie Rūta Meilutytę. Tiesiog skaityti bloga“, - Lietuvos žiniasklaidos atstovams trečiadienio vakarą trumpąsias žinutes išsiuntinėjo verslininkas Žilvinas Grigaitis. Žinutėje Ž. Grigaitis žadėjo susitikti su britų žiniasklaidos atstovais ir prašo ką nors daryti.

Ž. Grigaitis pasipiktino, kaip britų žiniasklaida pristato R. Meilutytę.
Ž. Grigaitis pasipiktino, kaip britų žiniasklaida pristato R. Meilutytę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2012, 7:32 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:32 PM

„Na ji lietuvė, bet visur tik skliausteliuose. Kas čia dabar? Gal uždekite ugnį? Jau užtenka, kad Amerikos plaukimo trenerė išsakė abejonę dėl dopingo. Apsaugokite ją, nes jai bus sunku ir jos mokykla juodindama Lietuvą renkasi tik sau medalius. Prašau nemiegoti“, - rašė Ž. Grigaitis.

Lrytas.lt Ž. Grigaitis teigė nusipirkęs visus laikraščius, kuriuose rašoma apie R. Meilutytę. „Taip dar nemačiau. Pagalvokit, kaip Rūtai jaustis“, - tikino jis.

Verslininkas lrytas.lt žadėjo, kad grįš ketvirtadienio naktį.

Tokie verslininko pasisakymai sukėlė pasipiktinimą socialiniame tinkle „Facebook“. Štai dizaineris Aleksandras Pogrebnojus Ž. Grigaičiui siūlo „užsidėti gražiuosius baltus šortukus su „kvarbatkėlėmis“, pasikvėpinti didžiojo protesto vardan kryžium auksinėmis grandinėmis prisirakinti prie Bakingamo rūmų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.