G. Mikalauskytė atstovaus Lietuvai „Mis visata 2012” konkurse

Kelis mėnesius nerimo aistros, kuri mergina, pirmoji šių metų vicemis Greta Mikalauskytė (19 m.) ar antroji vicemis Eglė Štandtaitė (21 m.) vyks į tarptautinį grožio konkursą „Mis visata 2012”. Sėkmė nusišypsojo šiaulietei Gretai. Mergina atviravo – nors širdyje tikėjosi nugalėti, tačiau nenuvertino ir varžovės.

Greta Mikalauskytė su kitomis pasaulio gražuolėmis kovos dėl "Mis visatos 2012" titulo.<br>Asmeninis archyvas
Greta Mikalauskytė su kitomis pasaulio gražuolėmis kovos dėl "Mis visatos 2012" titulo.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 11, 2012, 1:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:49 AM

Šiais metais mokyklą baigusi mergina su nekantrumu laukia, kada galės krautis lagaminus ir vykti į Jungtines Amerikos valstijas susipažinti su „Mis visatos“ organizatoriumi, milijardieriumi Donaldu Trumpu. Pasak Gretos, visatos gražuolės rinkimai populiarumu pranoksta „Mis pasaulis“ konkursą, todėl gruodį vyksiančioms varžytuvėms teks ruoštis atsakingai.

„Tiesa, dar nežinau, kokios užduotys manęs laukia, todėl negaliu pasakyti, kurioje rungtyje jausiuosi stipriausiai. Tikiuosi nugalėti jaudulį ir į sceną žengti be baimės. Užkulisiuose kojos dreba, tačiau lemiamu momentu viską pamirštu ir nematau minios žmonių. Tik save“, – kalbėjo G. Mikalauskytė.

Šiaulietė tik šiais metais pirmą kartą pabandė sudalyvauti grožio konkurse. Ir iškart sėkmingai. Laimėjusi „Mis Šiaulių kraštas 2012" konkursą ir patekusi į „Mis Lietuva 2012" finalą, Greta šiame konkurse pasipuošė pirmosios vicemis juosta.

Modelio darbo šiaulietė taip pat nebuvo ragavusi. Gretos aistra – šokiai. Būtent dėl jų ji atsisakė pelningų fotosesijų ir svaiginančios modelio karjeros. Mergina jau keturiolika metų priklauso šokių studijai „Flamingas“. O nuo rugsėjo mėnesio Vilniaus kolegijoje G. Mikalauskytė studijuos šokio pedagogiką.

„Apie tai svajojau jau seniai. Likusią vasarą praleisiu Šiauliuose, o rudenio pradžioje įsikursiu sostinėje. Čia daugiau galimybių...“, – įsitikinusi Greta.

Atsikėlusi ankstų rytą G. Mikalauskytė prie veidrodžio užtrunka vos kelias minutes. Išsiplauna natūralios spalvos banguotus plaukus, paryškina tušu akis ir rytinės grožio procedūros jai yra baigtos. „Nėra laiko. Žvilgteliu į veidrodį ir lekiu iš namų“, – juokėsi gražuolė. Dėmesį traukiančios plaukų garbanos – Gretos išskirtinumo ženklas. Mergina labai retai paima į rankas tiesinimo žnyples: „Draugai sako, kad išsitiesinusi plaukais prarandu savo žavesį ir atrodau kiek vyresnė“.

Devyniolikmetės širdis šiuo metu laisva. Tačiau dėl to Greta visai nenuogąstauja. „Nebus vaikino, nebus ir pavydo scenų, kad kurį laiką būsiu toli nuo namų ir jį paliksiu vieną. Nemanau, kad prieš tokius konkursus verta gaišti laiką mylimojo paieškoms“, – šyptelėjo gražuolė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.