Darnios Stakėnų šeimos receptas – bazilikai ir salotos

Sutuoktiniai Žygimantas (30 m.) ir Dovilė (30 m.) Stakėnai kartais pasvajoja apie palmes, baltą smėlį ir žydrą vandenyną. Gera nuotaika spinduliuojantis vyras žino – kai paaugs sūnūs, jie keliaus visur, kur tik galės. Devynerius metus kartu esanti pora džiaugiasi: „Mums gera būti kartu, nes esame geriausi draugai.”

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Aug 17, 2012, 6:21 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:41 AM

Vilniaus Vingio parke vykusioje fotosesijoje Žygimantas ir Dovilė atrodo atsipalaidavę ir ramūs.

Kol jųdviejų sūnūs – trejų Pijus ir septynerių Kajus šūkčioja ir puola prie visų karuselių iš eilės, tėvai ramiai jiems paaiškina, kad pasisupti galės vėliau, o dabar reikia fotografuotis ir šypsotis.

„Esame čia buvę su vaikais, tad kai jiems pasakėme, kad važiuosime į Vingio parką, entuziazmas veržėsi per kraštus”, – juokėsi Dovilė pozuodama su vyru, bet nenuleisdama akių nuo mažųjų išdykėlių.

Buvęs LTV laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai” vedėjas Ž.Stakėnas į fotosesiją atskubėjo po filmavimo – nuo ateinančio sezono LNK televizijoje su kolegėmis Rimante Kulvinskyte ir Indre Kavaliauskaite jis ves laidą „Karamelinės naujienos”.

Iššūkių nevengiantis vyras neslepia: kolegės yra smagios ir puikios.

„Nevadinu šių pokyčių aukštais karjeros laiptais, tačiau ketveri metai su „Tūkstantmečio vaikais” jau pabodo. Rutina, važinėjimas po Lietuvą, tie patys klausimai...

Šis LNK pasiūlymas man nukrito tarsi iš dangaus, nutariau jį priimti. Čia kaip sporte – žaidi vienoje komandoje, o paskui tave nuperka kita. Laidų bus daugiau, bet darbo nėra daug – nuvažiuoji, pakalbi, ir viskas”, – šypsojosi Žygis.

Jis ketina imtis ir žurnalistinės veiklos, pats rengti siužetus.

Linksmą Žygio būdą, gebėjimą dainuoti ir juoktis žino visi, besidomintys garsenybių pasirodymais eteryje. O koks Žygis yra namuose? Ką veikia jo žmona?

Vienmečiai Žygimantas ir Dovilė susipažino draugų būryje dar būdami studentai. Jis studijavo renginių organizavimą, o Dovilė – kosmetologiją.

Vėliau net patys nepastebėjo, kaip vis daugiau laiko praleidžia su viena bičiulių pora, keturiese. Netrukus jie tapo mylimaisiais.

„Žygis mane žavėjo viskuo – jis geras, linksmas, šiltas. Man jis patiko dar tuomet, kai buvome draugai. Tą draugystę bijojome sugadinti, nors abu jautėme gilesnius jausmus”, – sakė iš Marijampolės į Vilnių tuomet studijuoti atvykusi Dovilė.

„Dovilė buvo drąsesnė, ji žengė pirmą žingsnį. Nuveždavo mane rytais į paskaitas, vakare – į namus. Savo”, – šypsojosi vilnietis Žygis.

Iki vestuvių pora draugavo beveik metus. Kai Dovilė pastojo, juodu susituokė. Žygimantas net neabejojo, ką reikia daryti, kai sužinojo apie būsimą vaikelį. Kūdikis tiesiog pagreitino jo ketinimus Dovilę kada nors vadinti žmona.

„Visada labai mylėjau vaikus, norėjau jų. Šeima man buvo labai svarbu ir gražu, taip esu išauklėta. Džiaugiausi, kad turėsime vaikelį, nors tuomet buvome labai jauni”, – prisimena Dovilė.

– Ar prasidėjus naujam televizijos sezonui nebus gaila laiko, atimto iš šeimos? – paklausiau Žygimanto.

Žygimantas: Šeimai, mano akimis, skiriu daug laiko. Be to, šeimos nariai irgi turi pareigų – mokosi, eina į darželį, Dovilė rūpinasi klienčių grožiu.

Dovilė: Aš vyrą skatinau priimti naują darbo pasiūlymą.

Aplink jį sukiosis dvi gražios merginos? Man ramu dėl to. (Juokiasi.) Labai noriu susipažinti, susidraugauti su Rimante ir Indre.

Žygimantas: Susipažinsi.

Plačiau apie tai žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.