Iš „Mis pasaulis 2012“ konkurso grįžusi R. Vereniūtė: „Neliūdžiu dėl savo pasirodymo konkurse“

Į Vilniaus oro uostą iš Maskvos nusileido lėktuvas skraidinantis šių metų Lietuvos gražuolę Rasą Vereniūtę iš Kinijoje vykusio „Mis pasaulis 2012“ konkurso.

R. Vereniūtė į Lietuvą grįžo geros nuotaikos ir džiaugiasi, kad grožio konkurse nugalėjo kinė.<br>T. Bauras
R. Vereniūtė į Lietuvą grįžo geros nuotaikos ir džiaugiasi, kad grožio konkurse nugalėjo kinė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-08-21 16:55, atnaujinta 2018-03-17 06:12

Nors lietuvė grožio konkurse pasirodymą baigė dar pirmajame etape, iš 62-ąjį kartą vykusio grožio konkurso ji grįžo geros nuotaikos ir visai neliūdėjo, kad nepasipuošė gražiausios pasaulyje merginos karūna. Iš viso konkurse varžėsi daugiau nė šimtas ilgakojų gražuolių, o visas konkurentės nurungė kinė Wen Xia Yu.

Pirmiausia prie grįžusios į Lietuvą Rasos pribėgo jos mama. Apkabinusi seniai matytą dukrą ir įteikusi jai puokštę gėlių R. Vereniūtės mama negailėjo ją palaikančių žodžių: “Šaunuolė esi, mes tavimi labai didžiuojamės”.

Pati Rasa skubėjo palikti oro uosto laukimo salę. Susirinkusiems žurnalistams gražuolė sakė, kad šiek tiek peršalo, yra pavargusi po ilgų skrydžių, todėl kuo greičiau nori atsidurti namuose.

“Labiausiai dabar noriu būti su šeima ir savo vaikinu. Su jais pailsėti, o tada kibti į mokslus ir darbus”, - kalbėjo šių metų gražiausia Lietuvos mergina.

Kinijoje vykusiu konkursu Rasa liko labai patenkinta. Mergina džiaugėsi, kad sutiko daug naujų žmonių, įgijo patirties ir pamatė tolimą šalį. Lietuvė sakė, kad labiausiai susibičiuliavo su gražuolėmis iš Norvegijos, Latvijos ir Vokietijos.

“Neliūdžiu dėl savo pasirodymo konkurse. Padariau viską, kad tinkamai atstovaučiai Lietuvai. Vieno laimi, kiti pralaimi. Viskuo esu patenkinta, mane supo nuostabūs žmonės”, - tikino R. Vereniūtė.

Pasak alytiškės, kinė buvo verta gražiausios pasaulio merginos titulo, todėl džiaugėsi, kad būtent jai buvo uždėta nugalėtojos karūna.

Tuo pat metu Vilniaus oro uoste būrelis žmonių lūkuriavo į Lietuvą atvykstančios atlikėjos Lady Gagos. Paklausta, ar nenori dar čia kiek pabūti ir kartu su gerbėjais palaukti garsenybės, R. Vereniūtė nepasikuklino. "Geriau tegu ji manęs palaukia", - nusijuokė Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.