Lady Gagos koncerto nepraleido ir Lietuvos įžymybės

Pasaulinio garso scenos žvaigždės Lady Gagos koncertas Vilniaus Vingio parke sutraukė ne tik tūkstančius sostinės ir kitų miestų gyventojų, bet ir žymius pramogų verslo atstovus.

Dainininkės Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė ir Oksana Pikul.<br>Asmeninis archyvas
Dainininkės Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė ir Oksana Pikul.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 1:51 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:46 AM

Žinomiems Lietuvos atlikėjams Lady Gagos koncertas įdomus ir tuo, kad šie gali pasimokyti iš popscenos dievaitės puikios scenografijos ir dainų atlikimo. Daugelis žino - Lady Gagos koncertas bus techniškai sudėtingiausias ir įspūdingiausia scenografija išsiskirsiantis popmuzikos šou Lietuvos istorijoje.

Nors patys didžiausi atlikėjos gerbėjai Vilniaus Vingio parke rinkosi dar po pietų, kad būtų įleisti į ištikimiausių gerbėjų „Monster Pit“ zoną, Lietuvos įžymybės išvysti Lady Gagos neskubėjo ir koncerto zonoje rinkosi vakarui atėjus.

Nors vartai į Lady Gagos pasirodymą visiems įsigijusiems bilietus buvo atverti 17 valandą, o didžiąją scenos žvaigždę apšildančios grupės (britų roko grupė „The Darkness“ ir JAV diskžokėja Lady Starlight) savo pasirodymus pradėjo 19 val. 30 min, pati Lady Gaga į sceną žengs kiek vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.