Susižadėjusi G. Žalienė: „Man gaila merginų, kurios savo vaikinams 10 metų yra „tik draugės“

Antradienio popietę socialiniame tinkle „Facebook“ stilistė Genutė Žalienė pasiskelbė, kad susižadėjo. „Taip, tai tiesa, iš tikrųjų susižadėjau“, – portalui lrytas.lt patvirtino moteris. Nieko plačiau apie savo išrinktąjį nepanorusi papasakoti Genutė užsiminė tik tiek, kad mylimasis – lietuvis, vardu Tomas. „Nenoriu nieko sakyti. Mano draugas labai užsislapstinęs, todėl nenoriu apie jį daug kalbėti“, – pokalbio vengė stilistė.

„Esu labai laiminga. Sužadėtine būti daug smagiau, nei kažkokia drauge. Dėl to jaučiuosi saugesnė“, – pasakojo Genutė. Šiuo metu jos ranką puošia ir sužadėtuvių žiedas, tačiau koks jis – Genutė neišduoda.<br>V. Ščiavinskas
„Esu labai laiminga. Sužadėtine būti daug smagiau, nei kažkokia drauge. Dėl to jaučiuosi saugesnė“, – pasakojo Genutė. Šiuo metu jos ranką puošia ir sužadėtuvių žiedas, tačiau koks jis – Genutė neišduoda.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 29, 2012, 11:32 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:18 AM

„Esu labai laiminga. Sužadėtine būti daug smagiau nei kažkokia „drauge“. Dėl to jaučiuosi saugesnė“, – pasakojo Genutė. Šiuo metu jos ranką puošia ir sužadėtuvių žiedas, tačiau koks ir kokiomis aplinkybėmis buvo įteiktas – Genutė neišduoda.

Prieš dvejus metus su vyru Justinu Žaliu išsiskyrusi Genutė sako antros santuokos nebijanti. Net atvirkščiai – jaučiasi tvirčiau. „Jeigu vieną kartą išsiskyriau, tai dar nieko nereiškia. Dabar aš žinau, ko noriu iš gyvenimo“, – paslaptingai kalbėjo ji, tačiau į būsimų vestuvių detales nesileido – viskam savas laikas.

Šiuo metu moteris jaučiasi pakylėta. „Man gaila tų merginų, kurios dešimt metų savo vaikinams yra tik „draugės“, vyrai jų neveda ir net nepasiperša. Jos – vargšės. Matyt, jaučiasi nemylimos“, – portalui lrytas.lt atviravo ji.

Paklausta, kaip į sužadėtuves reagavo jos šeima, Genutė atsakė: „Niekaip nereagavo. Aš dar niekam nesakiau. Pasirašiau „Facebook” ir tiek. Tuo tarpu septynmetė dukra iš pirmos santuokos apie mamos naują vyrą nieko nežino. „Aš jai apie tai nepasakojau. Ji šiuo metu galvoja apie artėjančią Rugsėjo 1-ąją, todėl nenoriu varginti bereikalinga informacija“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.