„Tony Betties“ lyderė K. Mankutė: „Po treniruočių visos išeis šlapios, bet laimingos”

Jauna mama, buvusi ryškiausia krepšinio aikštelės šokėja ir lyderė Karolina Mankutė nuo šių metų žinoma ir kaip didžiosios scenos dalyvė. Subūrusi merginų grupę „Tony Betties“ Karolina sėkmingai jungia muziką ir šokį, kurdama „cheerleading“ žanrui naują prasmę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 4:49 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:10 PM

„Pamažu atrandu savo braižą – tiek muzikinį, tiek šokio, sceninį. Su merginomis darome tai, ko iki šiol Lietuvoje nelabai buvo – komponuojame autorinę muziką su specifine šou šaka – azartišku „cheerleading“ stiliaus šokiu“. Mūsų tikslas – išjudinti publiką, įkvėpti, pradžiuginti. Dabar tai darysime ne tik šokiu, bet ir savo muzika”, - pasakoja šokėja.

Nors Karolinos darbų sąraše pabaigos nematyti, ji nepamiršta, kaip pati sako, vieno svarbiausių sau išsikeltų uždavinių – mokyti kitus ir dalintis sukauptomis žiniomis. Nuo rugsėjo mėnesio šokėja ves „AeroDance” treniruotes „Show Makers Akademijoje“.

„Mokyti kitus to, ką išmanau pati – vienas didžiausių malonumų. Akademijoje vesiu šokio ir aerobikos mišinio treniruotes moterims, merginoms ir jaunoms mamoms. Ne tik mokysimės lankstumo, ritmo pajautimo, skirtingų šokio judesių, bet ir kartu „išdirbsim“ ir gerą kūno formą – noriu, kad iš mano užsiėmimų visos išeitų šlapios, bet laimingos”, - juokiasi trenerė.

Pasak K. Mankutės, ji savo treniruotėse taikys esminį sportinių šou principą: įbėgau, sužavėjau, išbėgau: „Moteriški, subtilūs pratimai suteikia daug daugiau džiaugsmo nei koks sunkumų kilnojimas. Mūsų užsiėmimų choreografija tikrai bus labai estetiška, kartu mokysimės išsilenkti, pasisukti – žodžiu, atskleisime moteriško kūno grožį”.

„Sezono atidarymo treniruotėje Karolina su kaupu įrodė, kad žino, ko reikia moterims. Užsiėmimo metu buvo į ką pažiūrėti – ši trenerė puikiai išmano, kokius pratimus parinkti, kad būtų pasiektas norimas rezultatas, tačiau sugeba viską apvilkti tikru moterišku žavesiu. Šiose treniruotėse, neabejoju, bus daug juoko, puikios nuotaikos ir azarto”, - pirmaisiais naujo sezono įspūdžiais dalijosi „Show Makers Akademijos“ vadovas Šarūnas Kirdeikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.