Naujo muzikinio viešbučio apartamentus išbandė ir juose apsigyvenęs A. Užkalnis

Antradienį sostinės naujamiestyje duris atvėrė viešbutis „Comfort Hotel LT“. Iš išorės, rodos, niekuo neišsiskiriantis pastatas, vidumi tiesiog pribloškia – čia apsistoję turistai gali pasijusti muzikos pasaulio dalimi. Muzikiniu save pristatantis viešbutis septyniuose skirtinguose aukštuose įrengė tam tikrą muzikos stilių atitinkančią erdvę – čia sau jaukią erdvę priklausomai nuo poreikių ras ir klasikos, ir roko, ir popmuzikos, ir rokenrolo gerbėjai.

Andrius Užkalnis išbandė rokenrolo dvasia dvelkiantį kambarį.<br>T. Bauras
Andrius Užkalnis išbandė rokenrolo dvasia dvelkiantį kambarį.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Sep 19, 2012, 1:12 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:04 PM

Tarp originaliai ir šiuolaikiškai dekoruotų kambarių buvo galima rasti ir verslo klasei skirtų numerių, dedikuotų „The Beatles“, „The Rolling Stones“, Louisui Armstrongui, Madonnai ir Frankui Sinatrai.

Viešbučio atidarymo šventės organizatoriai pasirūpino, kad ji įsimintų ilgam ir būtų išties neeilinė. Du viešbučio aukštai virto tikra pramogų zona - kambariuose smagiai pašėlti laikinai apsistojo Lietuvos pramogų pasaulio atstovai. Viename iš rokenrolo muzikos stilių atspindinčių kambarių nusprendė prisiglausti publicistas Andrius Užkalnis bei Skaiva Jasevičiūtė, į savo apartamentus drauge priėmusi ir tris taksų veislės šunis - Marselį, Versalį ir Paryžių.

Renginį turėjęs vesti Algis Ramanauskas-Greitai dėl ligos savo estafetę perleido A. Užkalniui – jiedu su Skaiva tapo vakaro vedėjais. Viešbučio atidarymo proga į renginį susirinko daugybė svečių, tarp kurių – itin daug skandinavų. Į renginį atvyko ir bene turtingiausiu Norvegijos žmogumi tituluojamas Petteris Stordalenas.

Vakarėlyje taip pat buvo galima išvysti nemažai ir lietuviško pramogų bei verslo pasaulio atstovų, savo sveikinimo kalbą pasakė ir Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

„Ar jūs galite įsivaizduoti viešbutį, kuriame yra dedikuotas kambarys Johnui Lennonui? – retoriškai klausė sostinės meras A. Zuokas pristatydamas legendiniam atlikėjui specialiai šiame viešbutyje įrengtą kambarį. – Šis viešbutis – tikras „fluxus“. Džiaugiuosi, kad Vilniaus mieste atsiranda tokių erdvių. Ypač turint galvoje tai, kad Vilnius planuoja tapti „Fluxus“ sostine.“

Po sveikinimo kalbų kelių šimtų susirinkusių svečių laukė staigmena – jie galėjo stebėti, kaip didžiulis ledo luitas virsta originaliu meno kūriniu, vaišinosi putojančiais gėrimais ir gardžiais užkandžiais. Drauge su norvegais visi dainavo lietuviškas dainas, tarp kurių - daugeliui puikiai pažįstamą „Ant kalno mūrai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.