O. Pikul džiaugiasi, kad jos draugių gretas papildė atlikėja I. Kolytė

Grupės „Naujos Pupytės“ narė Ingrida Kolytė keičia nusistovėjusį požiūrį į jauną, gražią moterį. „Jeigu pupytė, tai būtinai kvaila blondinė? Tikrai ne“, - sako I. Kolytė.

Grupė „Naujos Pupytės“.<br>Asmeninis archyvas
Grupė „Naujos Pupytės“.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2012, 5:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:23 PM

Ingrida yra ypač veikli mergina. Be dainavimo grupėje I. Kolytė studijuoja magistrantūrą Vilniaus universitete, dirba prodiusere reklamos gamybos studijoje, dainuoja Deivydo Zvonkaus chore, dalyvauja BTV laidoje „Muzikinė kaukė“. Jeigu randa laisvo laiko nuo šių užsiėmimų spėja vesti ir renginius.

„Gaila, kad nėra paroje nėra 48 valandų. Tiek daug norisi nuveikti. Esu maksimalistė, siekianti savo užsibrėžto tikslo. Tikiu, kad kai labai nori, viską gali pasiekti. Man patinka save realizuoti įvairiapusiškai. Džiaugiuosi, kad mane supa tik stiprūs žmonės, su kuriais yra galimybė tobulėti. Gyvenimas mane išmokė į viską žiūrėti pozityviai. Tikiu, jog su šypsena keliausiu toli“, - sako Ingrida.

Ingrida džiaugiasi, kad „Naujos Pupytės“ pasikeitė iš esmės. Grupės narės tapo brandesnės, tačiau išliko seksualios. „Šaunu, kad merginos lygiai taip kaip ir aš siekia išsilavinimo, realizuoja save. Seksualumas - tai branda, charizma. Šiais metais priėmiau iššūkį dalyvauti muzikinėje laidoje „Muzikinė kaukė“. Tai buvo mano sena svajonė“, - kalbėjo atlikėja.

Dainavimas I. Kolytės gyvenime jau seniai. Jai teko ilgus metus dirbti atlikėjos „Tajos“ pritariančiąja vokaliste, dainuoti D. Zvonkaus chore. Sulaukusi kvietimo iš „Naujų Pupyčių“ lyderės O. Pikul prisijungti prie grupės, ji nedvejodama sutiko.

„Ingrida savarankiška, išsilavinusi, pozityvi ir komunikabili moteris. Tai tas išskirtinis variantas, kada gamta dovanojo ir grožį, ir protą. Džiaugiuosi, kad mano draugių ir kolegių gretas papildė Ingrida. Ji įnešė daug pozityvumo į mūsų komandą. Turiu ko iš jos pasimokyti“, - sakė Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.