Fotografo Pripso parodoje – spalvingos Amerikos atspindžiai

Trečiadienio vakarą Vilniaus centre duris atvėrė naujas Pripso vardu pristatančio fotografo meninis projektas „American Dream: From Inside to Outside“. Fotografiją su muzika, poezija ir kinu apjungianti instaliacija atspindi 2011 metais Pripso viešnagę Niujorke.

Trečiadienio vakarą Vilniaus centre duris atvėrė naujas Pripso vardu pristatančio fotografo meninis projektas.<br>J. Stacevičius
Trečiadienio vakarą Vilniaus centre duris atvėrė naujas Pripso vardu pristatančio fotografo meninis projektas.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-03 21:24, atnaujinta 2018-03-16 09:24

„Šis renginys – tai paskutiniai pastebėjimai Amerikos tematika. Iš vienos pusės kritiški ir šokiruojantys, iš kitos – pasakojantys apie Amerikoje vykstančius pokyčius bei įvykius. Tai nepamirštamas pasakojimas apie gyvenimo spalvų paletę: kasdienius džiaugsmus, problemas ir sukrečiančias tragedijas, žmones iš gatvės bei valstybinių rūmų“, – pasakojo fotografas Pripsas.

Fotografijos parodos atidarymo metu buvo galima išvysti filmą „No Comments“, čia taip pat buvo pristatyta audiovizualinė instaliacija „Shocking Room“. Susirinkusiems svečiams buvo parodytas dokumentinis filmas „Fikcijos“, o renginį užbaigė muzikinė kompozicija „Happy New Day To USA“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.