E. Elzbergaitė: „Vyrai bijo stiprių moterų”

Buvusios manekenės, o dabar verslininkės ir muzikos prodiuserės Ernestos Elzbergaitės (24 m.) širdis – vis dar laisva. Veikli mergina įsitikinusi: vyrai bijo stiprių moterų. Vis dėlto ji nepraranda vilties sutikti dar stipresnį už save ir su juo kurti ne tiktai šeimą, bet ir verslą.

Daugiau nuotraukų (1)

Živilė Barkauskaitė ("Stilius")

Oct 4, 2012, 5:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:42 AM

Vos baigusi vadybos ir verslo administravimo studijas prieš dvejus metus Ernesta su draugais nutarė išvykti į Jungtines Amerikos Valstijas ir ten įkurti nuosavą įmonę.

Tačiau JAV į lietuvę verslininkai žiūrėjo nepalankiai. Amerikiečiams vyrams buvo netikėta, kad graži jauna moteris siekia tapti jų verslo partnere ir kad yra nusiteikusi rimtai.

Modelių mokyklos įkūrėjos teigimu, amerikiečiams ji buvo tik kandidatė į bičiules, nes jaunų moterų rimtame versle ten sutiksi retai.

O štai Lietuvoje Ernesta jokios diskriminacijos nejaučia. Netgi teigia, kad grožis – stiprus moters ginklas.

„Gražiai moteriai lengviau bendrauti ir kurti sandorius su vyrais. Mane grožis dažnai gelbėja, nors kartais gali ir apsunkinti padėtį.

Pavyzdžiui, ne vienai mano draugei pokalbiuose dėl darbo buvo pasakyta: „Neįdarbinsime, nes esi per graži.” Tačiau man taip nebuvo”, – pasakojo E. Elzbergaitė.

Šiuo metu Ernestai svarbiausias rūpestis – kaip suderinti laisvalaikį su darbais. Ji taip įsitraukusi į įvairią veiklą, kad nebeturi laiko sau, netgi mėgstamam pomėgiui – tenisui.

Kurti asmeninę laimę veikliai merginai taip pat yra sunku.

„Esu vieniša, neturiu vaikino. Vyrai bijo stiprių moterų. Nors sako kitaip, iš tiesų vyrai trokšta namų šeimininkių. O veiklios moterys juos gąsdina, nes šalia jų jie nesijaučia tvirtai”, – kalbėjo verslininkė.

Ernesta jau įsitikino – triukšminguose vakarėliuose rimtų santykių užmegzti neįmanoma. Buvusi manekenė mano, kad antrosios pusės reikia ieškoti ten, kur renkasi veiklūs vyrai, – teniso aikštynuose, teatre, kituose kultūros renginiuose.

„Aš pati noriu vyro, kuris geriau įsitvirtinęs gyvenime nei aš. Nenoriu išlaikytinio, nors gali įsimylėti žmogų ir aplinkybės taps nesvarbios.

Bet kol kas aš nesu įsimylėjusi, todėl mane žavi stiprūs vyrai. Manau, stipriausią verslą kuria šeimos, todėl ir aš tikiuosi ateityje dirbti su savo antrąja puse”, – viltimis dalijosi E. Elzbergaitė.

Kai Ernestos kas nors paklausia, ką ji veikia, mergina net nežino, nuo ko pradėti pasakoti, nes jos gyvenime veiklos netrūksta.

Nuo penkiolikos metų aktyviai dirbusi modeliu, jau būdama devyniolikos E. Elzbergaitė įkūrė modelių mokyklą „Catwalk”. Šiuo metu ji taip pat organizuoja mados renginius ir dirba įmonėje, teikiančioje tiesioginio įdarbinimo paslaugas.

Nuo vasaros Ernestą galima vadinti ir muzikos prodiusere – ji tapo televizijos projekto „Lietuvos balsas” dalyvės Valerijos Iljinaitės vadybininke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.