Vaikus planuojanti dviratininkė S. Krupeckaitė: „Dabar jau aš lepinsiu vyrą“

Auksinė mergaitė dviratininkė Simona Krupeckaitė (29 m.) po penkerių metų intensyvaus sporto svajoja ramiai pailsėti ir atsiduoti šeimai. „Stiliui” dviratininkė prasitarė, kad su vyru ir treneriu Dmitrijumi Leopoldu (34 m.) jau planuoja šeimos pagausėjimą.

Simona Krupeckaitė kol kas negalvos apie naujas sporto pergales.<br>R. Neverbickas
Simona Krupeckaitė kol kas negalvos apie naujas sporto pergales.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Nov 1, 2012, 10:50 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:55 PM

Neseniai Panevėžyje vykusiame dviračių treko elito čempionate du medalius iškovojusi Simona tapo ir keirino rungties nugalėtoja.

Puikiai pasirodžiusi dviratininkė negalvoja visai pasitraukti iš sporto, tačiau šiandien ji daugiau svajoja ne apie pergales, o apie poilsį.

Profesionali dviratininkė, 2009 metų pasaulio dviračių treko čempionė, planetos rekordininkė ir keliskart Lietuvos metų sportininkė norėtų atstovauti Lietuvai Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, o Pasaulio taurės varžybų jos planuose kol kas nėra.

„Treniruotėse sportuosiu, bet tarptautinių varžybų kol kas neplanuoju. Stengsiuosi mažinti apsukas, nes jaučiu nuovargį, įtampą.

Su vyru planuojame šeimos pagausėjimą. Kol kas nesilaukiu, matysime, kaip seksis”, – nusijuokė sportininkė.

Simona jaučiasi subrendusi motinystei, o ir laikas – pats tinkamiausias. Baigėsi Londono olimpinės žaidynės, o kitos – dar negreitai. Prieš septynerius metus susituokusi pora vis dažniau pasvajoja, kad namuose krykštautų mažylis.

Sutuoktiniai ketina vykti aplankyti Dmitrijaus giminių į Rusiją, daug laiko leisti namuose, pabendrauti su draugais.

„Saulė, jūra ir palmės manęs kol kas nevilioja. Nenoriu kelionių – jų daug buvo dėl sporto. Dabar pirmenybę teikiu šeimai, todėl suplanavome tik kelionę į Rusiją. To užteks”, – pasakojo sportininkė.

Sportininkė pasiilgo ir paprastų moteriškų buities darbų – maisto gaminimo, namų ruošos. Kol intensyviai treniruodavosi, ją skaniais patiekalais lepino, rūpesčiu apgaubdavo vyras.

„Kol daug treniravausi, gyvenimas sukosi aplink mane. Dabar ir Dimai bus lengviau, nebebus intensyvių treniruočių ir galėsime ramiai pasėdėti namuose. Dabar jau aš lepinsiu savo vyrą!” – patikino S.Krupeckaitė.

Pora nemėgsta pusdienio praleisti prie puodų, todėl dažniausiai renkasi lengvai ir greitai paruošiamus, bet ne prastesnius patiekalus.

Grožio procedūros, masažai, baseinai Simonai nerūpi. Į kosmetologės kabinetą ji visada rasdavo laiko užsukti, tačiau SPA malonumai – ne jai.

Simona ketina daugiau laiko skirti ir savo pomėgiui – siuvinėjimui. Tai puikus atsipalaidavimo būdas, kai rankos dirba, o smegenys ilsisi. Keletą išsiuvinėtų paveikslų ji padovanojo, dar keli rado vietą jųdviejų namuose Panevėžyje.

„Mūsų namuose visi stalai tikrai nenukloti mano siuvinėtomis servetėlėmis. Nemėgstu daryti to, ko man nereikia, viską darau su tikslu. Man smagu įteikti brangiems žmonėms dovaną, o sau pasidaryti interjero detalę”, – pasakojo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.