Stilistas K. Rimdžius draugus vaišino paties keptais pyragaičiais

Nauja „Išsipildymo akcijos 2012“ iniciatyva „Pyragų diena“ pakvietė visus geros valios žmones kepti pyragus, atsinešti juos į darbovietę ir parduoti už suderėtą kainą, o surinktas lėšas pervesti į akcijos sąskaitą. Trečiadienį prie šios iniciatyvos prisidėjo ir „KUKLA Beauty Box“ komanda. Ta proga prijuostėmis pasipuošę stilistai Kęstas Rimdžius, Agnė Gilytė ir Artūras Samoilenka pakvietė savo draugus ir klientus vienai dienai pamiršti dietas ir pasimėgauti įvaizdžio namų kolektyvo pagamintais skanėstais.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Nov 8, 2012, 12:39 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:16 PM

„Džiaugiamės galėdami prisijungti prie tokios puikios iniciatyvos. Laukiame visų, nes jaukaus vakaro metu kartu kursime saldų gyvenimą tiems, kuriems to labiausiai trūksta“, – sakė K. Rimdžius, jam antrino A. Gilytė, o A. Samoilenka juokavo: „Susitinkame saldžiausią lapkričio dieną, kai galėsime krimsti skanėstus ir nereikės niekam teisintis!“

Jų pasiūlytas kepinių asortimentas buvo platus, tad susirinkusieji nežinojo ko pirmiausiai paragauti. Galbūt obuolių pyrago, galbūt torto „Napoleonas“, galbūt biskvitinių sausainių...

Svečių laukė ne tik su meile kepti skanėstai ir stiklinės šviežio pieno, bet ir „Žaislų turgaus“ gyventojai: mieli ir minkšti žaisliukai bei jų autorė Violeta Valainytė.

Violetos pagamintais žaislais itin susidomėjo kūdikio atėjimo į šį pasaulį laukianti A. Gilytė. Ji „Pyragų dienos“ proga iškepė šokoladinių sausainių. Štai A. Samoilenka prisipažino padirbėjęs iš peties. Stilistas iškepė obuolinį, šokoladinį ir vanilinį pyragus.

Viso vakaro metu buvo renkamos lėšos „Išsipildymo akcijai“. Surinktus pinigus stilistai pažadėjo pervesti į akcijos sąskaitą ir taip paremti globos namuose gyvenančius vaikus.

Dieną prieš tai savo namų duris atvėrė ir kepiniais vaišino televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. Susirinkusieji Agnės namuose vaišino įvairiausiais pyragais, gardžia vaisine arbata ir kava. Vakarėlio metu televizijos laidos vedėjos sūnus Gabrielius buvo pirmasis, kuris į aukų dėžutę įmetė pinigų, jo pavyzdžiu neilgai trukus pasekė ir A. Grigaliūnienės krikšto sūnus Rojus.

Prie jų prisijungė ir kiti vakaro svečiai. Tarp susirinkusiųjų buvo Justinas Lapatinskas, Naglis Šulija, Jolanta Svirnelytė, Ieva Ambrazaitė ir kiti visuomenei puikiai žinomi veidai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.