Bėdos šeimoje S. Proninai nė motais - advokatė ir toliau stebina ekstravagancija

Advokatę Svetlaną Proniną (52 m.) pastaruoju metu renginiuose ne taip dažnai pamatysi. Tačiau atvykusią į vakarėlį išvaizdžią moterį pastebi beveik visi. Savaitgalį vykusiame šukuosenų pristatymo renginyje žinoma advokatė irgi neliko nepastebėta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 10:32 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:14 PM

Nors S. Pronina jau yra sulaukusi penkiasdešimtmečio, moteris gali didžiuotis puikia figūra. Advokatė ypač pabrėžia savo nemažą krūtinę. Kam slėpti tai, ką turi geriausio?

Sekmadienio vakarą S. Pronina su bičiulėmis smagiai laiką leido Vilniaus viešbutyje „Radisson SAS Astorija Blue“, kuriame vyko grožio salono „Bomond“ meistrų 2013 m. pavasario ir vasaros šukuosenų pristatymas.

Baltų rožių puokštę nešiną Svetlaną iškart apsupo fotografai. Moteris kiek nustebo, tačiau akinančiai balta šypsena išdavė, kad dėmesys jai patinka.

Išraiškingų formų moteris pasipuošė juodomis aksominėmis kelnėmis ir suknele, kurios sijonas pasiūtas iš odos, o viršutinė dalis - iš aksomo. Advokatės kaklą puošė kailinė apykaklė, kurią pagyvino auksinė segė. Efektyviai atrodė ir gipiūrinė pirštinaitė, kurią moteris užsimovė ant dešinės rankos.

Nors S. Proninos šeimoje dabar ne pačios geriausios nuotaikos – jos žentas Arnas Tumėnas kelyje sunkiai sužalojo penkis žmones ir paspruko iš avarijos vietos, – slogios artimųjų nuotaikos advokatės grožiui nepakenkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.