Bičiulius V. Pauliukaitį ir E. Skerstoną traukia mada

Televizijos laidų vedėjas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis (63 m.) kruopščiai atsirenka, į kuriuos vakarėlius eiti ir su kuo. Praėjusią savaitę net keliuose mados renginiuose su savo bičiuliu Eugenijumi Skerstonu (53 m.) apsilankęs žinomas vyras atrodė patenkintas: tai buvo įdomiausi metų vakarai.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Nov 14, 2012, 1:13 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:09 AM

Vytenis, kaip ir daugelis pramogų pasaulio bei televizijos atstovų, sulaukia gausybės kvietimų į vakarėlius. Tačiau jis – ne kokia jauna dėmesio ištroškusi žvaigždutė, kad lakstytų iš vieno į kitą.

Jo niekada neišvysite popkoncertuose ar alaus mėgėjų renginiuose. O ten, kur kvepia stiliumi, mada ar menu, V. Pauliukaitis – dažnas svečias.

Nors režisierius tikino, kad renginiuose lankosi vis rečiau, praėjusią savaitę net trijuose mados vakaruose jis pasirodė.

„Pasirenku, kur eiti. Nematau reikalo laiko leisti vėjais. Mada man įdomi, juk esu dirbęs tekstilės, odos renginiuose prieš daugelį metų. Mane domina vakaro tema, o ne pažįstami, kuriuos sutiksiu.

Į vakarėlius neinu dėl reklamos, asmenybės įteisinimo, neturiu tikslo pasirodyti, kad dar esu gyvas”, – kalbėjo režisierius.

Į dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymą ir mados istoriko Aleksandro Vasiljevo parodos atidarymą sostinėje Vytenį atlydėjo draugas socialinių mokslų daktaras, vertėjas bei Prancūzijos kilmingųjų gyvensenos žinovas E.Skerstonas.

„Jei renginyje pasirodau su Eugenijumi, būtinai esu nufotografuojamas. Tačiau į renginius keliauju ir vienas – kvietimai ne visada būna skirti dviem žmonėms. Aš einu ten, kur įdomu man, Eugenijus – į savo renginius”, – teigė režisierius.

Juozo karjerą Vytenis seka, mat su šiuo dizaineriu pažįstamas nuo jo studijų laikų.

„Man labai patiko Juozo šou ir ši kolekcija. Jis spjauna į visas mados tendencijas ir tuo yra įdomus. J. Statkevičiaus vasara – juoda ir balta, kitų spalvų nedaug. Šis dizaineris tampa didele asmenybe, nes ne tendencijos jam diktuoja gyvenimą, o atvirkščiai.

Matėme Renesanso apraiškų, kurios puikiai derėjo su šiandienos linijomis ir tuo, ką diktuoja Europos mada. Juozo šou – lyg teatras, ne gatvė ir ne parduotuvė”, – mados kūrėją gyrė V. Pauliukaitis.

Režisierius neturi Juozo kurtų drabužių, mat vyrams dizaineris pradėjo kurti ne taip seniai. Tačiau jei kokiai nors progai reikėtų kokybiško ir subtilių linijų rūbo, režisierius drąsiai kreiptųsi būtent į šį dizainerį.

Televizijos laidų vedėjui patiko ir savaitgalį praūžusi „Mados infekcija”, mat ten, kaip ir kasmet, savo darbus parodė jauni kūrėjai.

Prie veidrodžio ruošdamasis į vakarėlius Vytenis ilgai neužtrunka. Televizijoje jį rengia stilistas Ruslanas Rybakovas, o paties vyro drabužinė – nedidelė.

„Rūbus perku pats ir užsienyje, ir Lietuvoje. Man patinka elegantiškas laisvalaikio stilius. Nemėgstu kostiumų, varlyčių, kaklaraiščių. Džiaugiuosi, kad į darbą neprivalau eiti su kostiumu.

Mėgstamiausia mano spalva – juoda. Ji puiki, elegantiška, paslaptinga. Kad ir koks būtų drabužis, kokybiškai pasiūtas iš juodos medžiagos jis atrodys gerai.

Drabužius dėviu ilgai, juos prižiūriu, todėl garderobo neatnaujinu kiekvieną sezoną. Keičiu kaklaskares, baltinius, ir man to užtenka”, – savo garderobo paslaptimis dalijosi V. Pauliukaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.