Paryžiaus viešbutyje Daiva Radžiui šoko viliotinį

„Oho, koks malūnas, net Šilalėj tokių nėra“, - garsiuoju Mulen Ružu džiaugėsi pirmą kartą į užsienį išvykusi LNK realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvė Daiva Pudžemytė, vakar su savo svajonių vyru Radžiu atskridusi į meilės miestą Paryžių.

Daiva pirmiausia užsimanė pamatyti raudonųjų žibintų gatvę ir Mulen Ružą - garsiausią Prancūzijos kabaretą.<br>"Youtube"
Daiva pirmiausia užsimanė pamatyti raudonųjų žibintų gatvę ir Mulen Ružą - garsiausią Prancūzijos kabaretą.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2012, 8:18 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:37 AM

Porelė vakar vėlų vakarą pasiekė viešbutį, tačiau ilsėtis neketino. Daiva pirmiausia užsimanė pamatyti raudonųjų žibintų gatvę ir Mulen Ružą - garsiausią Prancūzijos kabaretą.

Mergina su neslepiamu smalsumu apžiūrėjo itin pikantišką vietinių parduotuvių asortimentą ir prašė Radžio nupirkti seksualų chalatėlį.

Radžis, kaip tikras vyras, pernešė Daivą per vieną iš Senos tiltų, o vakare pakvietė išgerti šampano už sėkmingą vakarą Paryžiuje.

Pirmąjį vakarą meilės mieste Daiva nusprendė atskleisti savo staigmeną, apie kurią buvo užsiminusi prieš išvykdama. Seksualia suknute apsirengusi būsima nuotaka savo princui vidurnaktį romantiškame Paryžiaus viešbučio kambaryje šoko viliotinį...

Ryte Daiva Radžiui patiekė pusryčius – romantiškai, tiesiog lovoje. Porelė atsikėlė anksti – juk šiandienos tikslas – Eliziejaus laukai, Luvras, Eifelio bokštas ir kitos Paryžiaus įžymybės. Diena pasitaikė saulėta ir šilta.

Kūrybinės grupės užduotis – be žemėlapio Daivai ir Radžiui surasti Eifelio bokštą. Net intensyviai ieškodama kelio Daiva vis bandė išsiaiškinti, ar ji Radžiui labiausiai patinka iš visų šou „Radžis ieško žmonos“ nuotakų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.