Kovos dėl Radžio meilės ginklas – įspūdinga krūtinė

Neseniai kovą dėl Radžio širdies pradėjusi Natalija prieš savo konkurentes turi riebų pranašumą – įspūdingą krūtinę. Į merginos iškilumus dėmesį jau atkreipė ir Radžis, ir realybės šou „Radžis ieško žmonos” dalyvės. Keista, bet dėl to, ką konkurentės laiko galingu merginos ginklu, padavėja dirbanti Natalija ilgai kompleksavo.

„Man šiek tiek trūksta ūgio, ir pilvukas mažesnis galėtų būti. Kaip bebūtų, savo išvaizda esu patenkinta”, - sako šviesiaplaukė Natalija.<br>LNK
„Man šiek tiek trūksta ūgio, ir pilvukas mažesnis galėtų būti. Kaip bebūtų, savo išvaizda esu patenkinta”, - sako šviesiaplaukė Natalija.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2012, 5:45 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:24 AM

„Mano dydis – „C”, o gal ir didesnis. Anksčiau krūtinę slėpdavau, maniau, kad per didelė, negražu. Tai, kad putli krūtinė – geras dalykas, supratau tik prieš metus. Dabar nebebijau vilkėti atviresnių suknelių”, – savo istoriją pasakoja Natalija.

Vos įžengusi į LNK televizijos studiją, Natalija iškart prikaustė Radžio dėmesį. „Ji – įspūdinga panelė. Šviesūs prižiūrėti plaukai, paslaptinga šypsena... Kitus privalumus, neslėpsiu, irgi pastebėjau”, – sako svajonių jaunikis.

Nors Radžiui Natalija atrodo veik tobula, pati ji kuklinasi: „Man šiek tiek trūksta ūgio, ir pilvukas mažesnis galėtų būti. Kaip bebūtų, savo išvaizda esu patenkinta”.

Radžis jau anksčiau yra minėjęs, kad didelės krūtinės – jo aistra. Ar tik nebus taip, kad neseniai į Taujėnų dvarą atvykusi mergina savo iškilumais nušluostys senbuvėms nosis?

„Na, graži ta Natalijos krūtinė, tikrai graži”, – pripažįsta renginių vedėja Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.