Buvęs „Bavarijos“ atlikėjas J. Liesis tapo reporteriu

Antradienio popietę prezidentūroje įvyko ne tik pirmieji Dalios Grybauskaitės susitikimai su kandidatais į ministrų postus. Įvykių sūkuryje tarp reporterių sukosi ir garsus muzikantas Juozas Liesis. Šiandiena buvo pirmoji jo naujojo darbo diena.

J. Liesis tapo reporteriu.<br>M. Kulbis
J. Liesis tapo reporteriu.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas

Nov 27, 2012, 3:27 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:03 AM

Praeityje garsus atlikėjas ir prodiuseris nuo šios dienos pradėjo dirbti radijo stoties „Laisvoji banga“ reporteriu. „Neseniai paskambino mano draugas ir pasiūlė darbą „Laisvojoje bangoje“. Aš sutikau net nežinodamas, koks tai darbas. Taip ir tapau reporteriu. Manau, kad tai labai įdomi patirtis“, - portalui lrytas.lt sakė naujasis radijo reporteris.

Pirmasis J. Liesio darbas – antradienį jis fiksavo prezidentės susitikimus su pretendentais į ministrų postus. „Šiandien jau padariau du reportažus. Sekėsi puikiai. Buvo labai įdomu jau pirmąją darbo dieną patekti į tokį įvykių sūkurį. Buvo įdomu matyti tiek vaizdo kamerų ir fotoaparatų, tą šurmulį“, - įspūdžiais dalijosi J. Liesis.

Buvęs muzikos grupės „Bavarija“ narys pripažino, kad žurnalistikos studijų nėra baigęs. Tačiau sakė, kad jam ne kartą teko dirbti žurnalistinį darbą. „Aišku, tai buvo ne reporterio darbas. Daugiausia televizijoje darydavau gyvenimo būdo laidas, imdavau interviu. Aš esu imlus žmogus, manau, kad reporterio darbo išmoksiu per artimiausius 30-40 metų“, - juokavo J. Liesis.

Iširus grupei „Bavarija“ J. Liesis kurį laiką vedė renginius, dalyvavo įvairiuose televizijos projektuose. Neseniai jis savo jėgas išbandė ir ant parketo - dalyvavo šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.