Dėl „Lietuvos ponia 2012” titulo besivaržysianti ekstrasensė konkurse magiškų galių nenaudos

„Apžavų, burtų ir magiškų galių scenoje nenaudosiu. Pasitelksiu vienintelį ginklą – moterišką žavesį”, – žada konkurse „Lietuvos ponia 2012” dalyvausianti ekstrasensė, parapsichologė ir bioenergetikė Jūratė Cannara (46 m.), gyvenanti anapus Atlanto.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė ("Stilius")

Nov 29, 2012, 3:19 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:26 AM

Netrukus vyksiančio konkurso dalyvės, sužinojusios, kad dėl tituluotos ponios karūnos joms teks varžytis su išskirtinių galių turinčia varžove, rimtai sunerimo.

Jūratė Jungtinėse Amerikos Valstijose yra baigusi Niujorko intuicijos konsultantų mokyklą, Tarptautinį Sedonos reikio centrą. Pajusti kito žmogaus energiją, biolaukus ir kitų parapsichologijos subtilybių ji mokėsi Rusijoje, Ukrainoje.

Su netradicine medicina susipažinti lietuvei padėjo Pietų ir Centrinės Amerikos indėnai. Meksikoje ji gilinosi į majų astrologijos, magijos, apeigų ir gydymo augalais paslaptis.

Iš Panevėžio kilusi Jūratė jau 17 metų gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose, Naujajame Džersyje. Čia ji ištekėjo už italų kilmės amerikiečio verslininko Richardo Cannaros.

Daug po pasaulį keliaujanti moteris ne tik gilinasi į dar neištirtas žmogaus ir visatos galias. Ji pati veda intuicijos, parapsichologijos ir bioenergetikos pamokas Havajuose ir Kalifornijoje. Naujajame Džersyje lietuvė įkūrė Netradicinės medicinos centrą.

Į Panevėžį, kur gyveno prieš išvykdama į Ameriką, Jūratė grįžta kartą per kelerius metus. Čia ji rengia savęs pažinimo seminarus. Praėjusią vasarą moteris į gimtinę parvyko ne tik dėl pamokų. Ji pristatė savo pirmąją poezijos knygą.

Dalyvauti konkurse „Lietuvos ponia” Jūratė nusprendė nedvejodama, vos sužinojo apie atranką.

„Man patiko konkurso rengėjų idėjos. Jie stengiasi atskleisti ne išorinį, o vidinį žmogaus grožį, pabrėžti moteriškumą, drąsą, pasitikėjimą savimi”, – sakė J.Cannara.

Motinos sprendimą scenoje varžytis dėl ponios titulo palaiko ir tuo didžiuojasi Naujajame Džersyje gyvenanti Jūratės duktė 27 metų Laura, siekianti gydytojos karjeros.

Jūratė daug dėmesio skiria savo kūnui – sveikai maitinasi, užsiima joga, meditacija, naudoja tik natūralios kosmetikos priemones. Atgauti jėgas moteriai padeda masažai. Ji ypač mėgsta, kai per kūną vedžiojama karštais akmenimis. Bent kartą per savaitę Jūratė atsipalaiduoja indėniškoje pirtyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.