Į konkursą „Mis visata 2012“ išlydėta G. Mikalauskytė: „Nuo manęs priklausys nuomonė apie Lietuvą“

Šių metų konkurso „Mis Lietuva“ pirmoji vicemis Greta Mikalauskytė (19 m.) išlydėta į vieną brangiausių ir prestižiškiausių grožio konkursų. Pirmą kartą Lietuvos istorijoje lietuvė atstovaus Lietuvai tarptautiniame konkurse „Mis visata 2012“.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Nov 29, 2012, 12:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:45 AM

„Kiekviena išvažiuodama tikisi laimėti“, - spaudos konferencijoje kalbėjo gražuolė.

Šiais metais mokyklą baigusi mergina su nekantrumu laukia, kada galės krautis lagaminus ir vykti į Jungtines Amerikos Valstijas susipažinti su „Mis visatos“ organizatoriumi, milijardieriumi Donaldu Trumpu. Pasak Gretos, visatos gražuolės rinkimai populiarumu pranoksta konkursą „Mis pasaulis“, todėl gruodį vyksiančioms varžytuvėms teko ruoštis atsakingai.

Gražuolės lagamine jau guli pagrindiniai drabužiai - stilizuotas tautinis kostiumas ir balta šilkinė suknelė. Jų prireiks atliekant konkurso užduotis.

Konkursas vyks gruodžio 19 dieną Las Vegase, tačiau į JAV Greta išskrenda jau gruodžio 2 dieną. Pustrečios savaitės vyks įvairios repeticijos.

Mergina sako jaučianti labai didelę atsakomybę, nes Lietuvą pristato pirmą kartą.

„Nuo manęs priklausys, kokią nuomonę šio konkurso organizatoriai ir žiūrovai susidarys apie Lietuvą“, - įsitikinusi ji.

Konferencijoje dalyvavęs konkurso „Mis Lietuva“ organizatorius Benas Gudelis pasakojo, kad derybos dėl Lietuvos dalyvavimo konkurse „Mis visata“ truko septynerius metus. Anot jo, šio konkurso populiarumas didesnis nei kitų.

Verslininkas pats stebėti Gretos pasirodymo nevyks.

„Neturiu pinigų“, - juokėsi jis.

Anot jo, bilietai į konkursą išpirkti prieš tris mėnesius.

„Pirmą kartą siunčiame nepilnametę“, - juokėsi B. Gudelis, priminęs, kad alkoholį vartoti ir lošti Amerikoje galima tik nuo 21-erių.

Šiaulietė tik šiais metais pirmą kartą pabandė dalyvauti grožio konkurse. Ir iškart sėkmingai. Laimėjusi konkursą „Mis Šiaulių kraštas 2012“ ir patekusi į „Mis Lietuvos 2012“ finalą, Greta šiame konkurse pasipuošė pirmosios vicemis juosta.

Modelio darbo šiaulietė taip pat nebuvo ragavusi. Gretos aistra – šokiai. Būtent dėl jų mergina atsisakė pelningų fotosesijų ir svaiginančios modelio karjeros. Mergina jau keturiolika metų šoka šokių studijai „Flamingas“, o nuo rugsėjo mėnesio Vilniaus kolegijoje G. Mikalauskytė pradėjo studijuoti šokio pedagogiką.

„Pasiekiau tai, apie ką svajojau“, - šypsosi ji.

Atsikėlusi ankstų rytą G. Mikalauskytė prie veidrodžio užtrunka vos kelias minutes. Išsiplauna natūralios spalvos banguotus plaukus, paryškina tušu akis ir rytinės grožio procedūros jai yra baigtos. „Nėra laiko. Žvilgteliu į veidrodį ir lekiu iš namų“, – juokėsi gražuolė. Dėmesį traukiančios plaukų garbanos – Gretos išskirtinumo ženklas. Mergina labai retai paima į rankas tiesinimo žnyples: „Draugai sako, kad išsitiesinusi plaukais prarandu savo žavesį ir atrodau kiek vyresnė.“

Paklausta apie širdies reikalus Greta išliko paslaptinga:

„Mano širdyje gyvena gražūs jausmai.“

Konkursą „Mis visata" gruodžio 21 dieną rodys "Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.