K. Rimdžius ir A. Gilytė išplėtė savo valdas

Penktadienio vakarą įvaizdžio namai “Kukla Beauty Box” pakvietė savo klientes, draugus ir partnerius pakelti taurę šampano ir pažvelgti, kas slepiasi naujose įvaizdžio namų erdvėse.

"Kukla Beauty Box" išplėtė savo erdves ir pakvietė savo klientus pakelti šampano taurę.<br>T. Bauras
"Kukla Beauty Box" išplėtė savo erdves ir pakvietė savo klientus pakelti šampano taurę.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-30 21:13, atnaujinta 2018-03-14 23:27

Išsiplėtusiame salone apsilankė gausus būrys garsių Lietuvos žmonių: aktorius Aistis Mickevičius, žurnalistė Skaiva Jasevičiūtė, stilistas Mantas Petruškevičius, verslininkė Rasa Arlauskienė bei daugelis kitų.

Įvaizdžio namų grožio sektorių papildė plaukų SPA kabinetas. “Ši naujiena Lietuvoje suteiks klientams galimybę turėti dar sveikesnius, gražesnius ir spindinčius plaukus. Tai grožio ritualai, teikiantys ne tik malonumą, bet ir puikiai veikiantys plauką iš vidaus“, - teigė stilistas Kęstas Rimdžius.

Vyrus K. Rimdžius nudžiugino pristatydamas pirmąjį Lietuvoje profesionalų ir tik vyrams skirtą “barbershop’as” - čia bus puoselėjamos vyrų kirpimo tradicijos bei naudojamos senosios barzdos skutimo technikos.

“Sieksime tapti šiuolaikinių vyrų laisvalaikio kultūros dalimi. Kirpykloje netruks vyriškų pokalbių, o šaldytuve gaiviųjų gėrimų bei alaus”, - šypsojosi už šią dalį atsakingas meistras Raimondas Pasternackis.

Nuo šiol įvaizdžio namų erdvę papuoš „Box Bar“ baras, kuris be ypatingo interjero bei rankų darbo desertų, žada išsiskirti aperityvo tradicija. „Pasaulyje įprasta aperityvo tradicija, kai žmonės užsuka į barą taurei vyno ar šampano prieš vakarienę ar renginį, lietuviams dar nėra tokia įprasta. „Box Bar“ komanda tikisi šį žavų ritualą paversti stilingu vilniečių įpročiu“, - teigė K. Rimdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.