Prabangią „Kempinski The Spa“ oazę pirmieji išvydo pramogų pasaulio atstovai

Vilniuje – dar viena vieta, kurioje galima smagiai atsipalaiduoti šaltais žiemos vakarais ir pajusti spa malonumus. Prašmatniame „Kempinski Hotel Cathedral Square“ atidaryta keturiais metų laikais paremta spa oazė, kurioje pirmieji apsilankė mūsų šalies ir užsienio pramogų pasaulio atstovai.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 6, 2012, 8:09 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:48 PM

Skambant klasikinei muzikai viešbučio direktorius Noel'is Attardas perkirpo spa centro atidarymo juostą ir pasidžiaugė, kad lietuviai, ir į Lietuvą atvykstantys svečiai, galės mėgautis uždaru baseinu, sauna, garine pirtimi, treniruoklių sale ir įvairiomis procedūromis šešiuose procedūrų kambariuose pačioje sostinės širdyje.

Šventėje dalyvavo sveiko gyvenimo būdo žinovė ir viena iš „Kempinski The Spa“ grožio puoselėjimo linijos kūrėjų Daniele de Winter, kurios sukurtus odos produktus jau spėjo išbandyti ir įvertinti tie, kurie mėgsta save palepinti geros kokybės kosmetikos priemonėmis.

„Kempinski The Spa“ atidaryme apsilankiusi televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė portalui lrytas.lt sakė, kad kūno grožio puoselėjimo procedūros jai labai patinka, tačiau prasitarė, kad spa centruose ji yra reta viešnia.

„Man ypač patinka infraraudonųjų spindulių pirtys ir baseinas. Tiesa, retai kada ten apsilankau, be jeigu yra proga, būtinai nueinu. Masažai taip pat puikiai atpalaiduoja. O tokias grožio procedūras kaip manikiūras ir pedikiūras dažniausiai pasidarau namie“, - sakė S. Jasevičiūtė. Televizijos laidų vedėja pasakojo, kad jeigu vieši kurioje nors užsienio šalyje, spa viešbučio paslaugomis mielai pasinaudoja, tačiau specialiai į svečias šalis dėl to nevyksta: „Juk turime Druskininkus“, - nusišypsojo Skaiva.

Atidaryme taip pat dalyvavo parduotuvės „Pudrinė" savininkės Neringa Čebatorienė ir Aušra Moller, žurnalistė Jovita Valeikaitė, televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė, baltarusiško žurnalo  „La Dolce Vita“ atstovė Lietuvoje Alesia Litvinionok su vyru, verslininku Artūru, renginių organizatorius Gediminas Jaunius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.