Prašmatniame labdaros renginyje rinkosi tik išskirtinė publika

Šeštadienį viešbutyje „Le Meridien Vilnius“ gausus ratas garbingų svečių rinkosi į asociacijos „American Chamber of Commerce“ organizuojamą tradicinį labdaringą Kalėdų renginį. Renginio svečiai buvo kviečiami ne tik puikiai pralesti šventinį vakarą, bet ir prisidėti prie asociacijos kilnios idėjos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2012, 4:07 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:32 PM

Vienuoliktus metus iš eilės organizuojamas renginys svečius žavi ne tik puikia šventine programa, bet ir tradicine labdaringa loterija, kurios metu surenkamos lėšos papildo asociacijos stipendijų fondą. Šiemet svečiai turėjo galimybę laimėti puikią kelionę į Jungtines Amerikos Valstijas, San Francisko miestą, įspūdingus juvelyrinius dirbinius, SPA savaitgalius bei daugybę kitų puikių prizų.

„Per eilę metų, šio renginio metu surenkamas lėšas skyrėme stipendijoms, mainų programoms, kitoms iniciatyvoms remti ir skatinti. Ypatingą dėmesį skiriame Lietuvos jaunimo švietimui, todėl 2010 ir 2011 metais aktyviai rėmėme moksleivių mainų programą „ExCEL“, kuria yra stiprinamas bei gerinamas ryšys tarp Lietuvos jaunuolių ir JAV lyderių. Tikime, kad jaunimas – mūsų ateitis ir toliau juos aktyviai palaikysime“, – sakė Amerikos prekybos rūmų valdybos pirmininkas Tadas Vizgirda.

Šventiniame renginyje dalyvavo apie 300 svečių: užsienio šalių ambasadoriai, garbingi Lietuvos ir kitų šalių verslininkai, Amerikos prekybos rūmų nariai ir bičiuliai.

Renginio metu muzikinę programą atliko džiazo dainininkių trio „The Ditties“ su grupe „The Schwings“ bei Juozo Gabarto šokių muzikos ansamblis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.