Į JAV vykstantį konkursą „Mis visata 2012“ išvykusi G. Mikalauskytė dienas leidžia prieš fotoobjektyvą

Šiaulietė Greta Mikalauskytė (19 m.) beveik savaitę vieši Jungtinių Amerikos Valstijų mieste Las Vegase. Čia susirinko būrys gražiausių pasaulio merginų. Šiame mieste gruodžio 19 dieną bus išrinkta titulo „Mis visata 2012“ laimėtoja. Pirmą kartą milijardieriaus Donaldo Trumpo organizuotame konkurse dalyvauja ir lietuvė. 

G. Mikalauskytė pasakojo, kad laisvo laiko beveik neturi – nuolat vyksta fotosesijos, konkurso dalyvės dalija interviu, filmuojasi ir bendrauja su „Mis visata 2012“ organizatoriais.<br>missuniverse.com
G. Mikalauskytė pasakojo, kad laisvo laiko beveik neturi – nuolat vyksta fotosesijos, konkurso dalyvės dalija interviu, filmuojasi ir bendrauja su „Mis visata 2012“ organizatoriais.<br>missuniverse.com
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 10, 2012, 10:55 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:43 PM

Portalui lrytas.lt G. Mikalauskytė sakė, kad ji nesitikėjo, jog konkurso „Mis visata 2012“ organizatoriai rodys tokį didelį dėmesį dalyvėms: „Viskas čia puiku, mumis labai rūpinasi. Organizatoriai tikri profesionalai.“

Mergina pasakojo, kad laisvo laiko beveik neturi – nuolat vyksta fotosesijos, konkurso dalyvės dalija interviu, filmuojasi ir bendrauja su „Mis visata 2012“ organizatoriais.

Lietuvė stebėjosi, kad visas dalyves lydi apsauga. Be jos merginos negali žengti nė žingsnio – net persikelti iš vieno viešbučio aukšto į kitą.

Greta dar nespėjo apžiūrėti ir pasaulio linksmybių sostine tituluojamo Las Vegaso.

„Vos tik atvykome, iš karto prasidėjo darbai. Kelias dienas daugiau nieko nedarėme kaip tik dirbome su fotografais. Kadangi daug merginų, fotosesijos užtruko ne vieną dieną“, - kalbėjo lietuvė. Gražuolė iš Lietuvos jau nusifotografavo su bikiniu, apatiniais ir vakarine suknele.

JAV G. Mikalauskytė įsikūrė prabangiame viešbutyje ir kambariu dalijasi su Ukrainos atstove. Šiaulietė džiaugėsi, kad visos gražuolės yra draugiškos, todėl įtampos svetimame mieste ji nejaučia.

„Kiekviena šalis atsiuntė savo gražuolę, merginos susirinko nuostabios. Kitaip ir negalėjo būti“, - patikino Greta.

Prieš išvykdama į JAV portalui lrytas.lt mergina sakė jaučianti labai didelę atsakomybę, nes Lietuvą pristatys pirmą kartą.

„Nuo manęs priklausys, kokią nuomonę šio konkurso organizatoriai ir žiūrovai susidarys apie mūsų šalį“, - įsitikinusi pirmo kurso šokių pedagogikos studentė.

Konkurso „Mis Lietuva“ organizatorius Benas Gudelis pasakojo, kad derybos dėl Lietuvos dalyvavimo konkurse „Mis visata“ truko septynerius metus. Anot jo, šio konkurso populiarumas didesnis nei kitų, o bilietai į šiais metais vyksiantį „Mis visata 2012“ finalą išpirkti per tris mėnesius.

Konkursą „Mis visata 2012“ gruodžio 21 dieną rodys „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.