Baisias Kalėdas grupės „Kitokios“ merginoms primins mėlynės po akimis ir kuokštais išrauti plaukai

Mėlynės po akimis, kuokštai išrautų plaukų, nulūžę nagai - taip šiemet Kalėdas prisimins merginų grupės „Kitokios“ narės. Švenčių išvakarėse jos koncertavo Raseinių rajone, o grįždamos namo į Vilnių stabtelėjo degalinėje įsipilti degalų ir nusipirkti kavos.

Kalėdas grupės „Kitokios“ merginoms primins mėlynės po akimis ir kuokštais išrauti plaukai.<br>"Facebook"
Kalėdas grupės „Kitokios“ merginoms primins mėlynės po akimis ir kuokštais išrauti plaukai.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 5:59 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:14 AM

„Nepatikome vietinėms damoms, o vaikinams – mūsų garbanos, „svarovskiukai“ ir tai, kad pirkome kavą ir pylėmės degalų degalinėje“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė po sumušimo negalinčios atsigauti grupės narės.

Merginos pasakojo, kad iki apsilankymo degalinėje viskas vyko sklandžiai: jos tarpusavyje apsikeitė dovanomis, pakoncertavo ir jau ruošėsi namo. „Visaip galvojau, kodėl Dievas leidžia tokius „stebuklus“ tokia proga. Bet dabar suprantu, kad turbūt tai ne pirmas tų žmonių toks „karnavalas“ „vietinėje rinkoje“ ir gal reikėjo mūsų, kad viskas pasibaigtų. Ir kad tokie žmonės nustotų elgtis kaip žvėrys. Būtinas viešumas, kad kitą kartą mūsų vietoje nebūtumėte ir kad kiti pabijotų viešumo prieš ką nors darydami“, – pasakojo grupės narės.

Tuo metu, kai Oksana pylė degalus, už užkandžius perkančios Renatos nugaros atsistojo vietiniai chuliganai. Pasak merginų, pirmiausia jiems užkliuvo grupės narių plaukai, vėliau – nagai, neva akmenukai, kuriais jie buvo papuošti – kiniški. Vėliau įžeidinėjimai tapo vienas už kitą užgaulesni. „Renata nereagavo, laukė savo kavos neatsisukdama. Tuomet Renata nuėjo į mašiną, atsisėdo, valgė sumuštinį ir laukė, kol kolegė susimokės už degalus. O vietinės merginos pradėjo kibti prie kitos mūsų grupės narės. Renata išgirdo, kad mergaitės pradėjo šaukti, kad puola Oksaną. Mes gynėmės. Norim, kad visa Lietuva pamatytų tų niekšių veidus, ir neabejojam, kad ne mes pirmos, paragavusios jų pykčio“, – pasipiktinimo neslėpė grupės „Kitokios“ narės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.