Po šokių projekto finalo – linksmybės audringame vakarėlyje

Sekmadienio vakaras LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyviams buvo kaip niekad ypatingas. Po triukšmingo finalo visos projekte šokusios poros ir visa LNK kūrybinė grupė nusprendė susiburti drauge smagiai atšvęsti projekto pabaigtuves.

Šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pratęsimo vakarėlio akimirka.<br>J. Stacevičius
Šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pratęsimo vakarėlio akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2012, 4:31 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:21 AM

Susirinkę salėje, kurios parketą laistė ne tik prakaitu, bet ir ašaromis, poros sveikino pagrindinius projekto nugalėtojus – Katažiną Nemycko ir Dainių Dimšą, Kristiną Navickaitę-Tiną ir Tadą Rimgailą, Aušrą Štukytę ir Tomą Slausgalvį. Taip pat nebuvo pamiršti ir ketvirtos bei penktos vietos nugalėtojai Ingrida Kazlauskaitė su Ovidijumi Andriekumi bei Donatas Baumila ir Rasa Židonytė.

Tačiau šampanas čia liejosi ne tik dėl šokių – čia buvo prisiminti ir per Kalėdas gimtadienius atšventusi Ingrida ir paskutinę metų dieną gimęs Ovidijus. Jiems kolegos garsiai uždainavo linkėdami ilgiausių metų.

Pabaigtuvių vakarėlyje šešiolika dalyvavusių porų atitrūko nuo savo šokių partnerių ir šoko visi drauge. Erika Vitulskienė kibo į parankę projekto prodiuseriui Laurynui Šeškui, Gintarė Gurevičiūtė – choreografui Mantui Svirskiui. Vienas kito iš glėbio nepaleido įsimylėjėliai Donatas ir Rasa.

Per naktį trukusios šėlionės kaip reikiant atpalaidavo šokių projekto dalyvius – čia netrūko ne tik šokių ir dainų, bet ir viliokiškų apkabinimų bei aistringų bučinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.