Su amerikiečiu A. Youngu susituokė dainininkė E. Anusauskaitė

Jungtinėse Amerikos valstijose dainininkė Evelina Anusauskaitė (23 m.) ir jos mylimasis Adamas Youngas (30 m.) oficialiai tapo vyru ir žmona. Pora aukso žiedus sumainė Los Angele, Malibu paplūdimyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-12 19:49, atnaujinta 2018-03-13 21:06

Portalui lrytas.lt Evelinos mama Jurga Anusauskienė sakė, kad ceremonija už Atlanto buvo trumpa, joje dalyvavo tik jaunikio tėvai. J. Anusauskienė su vyru Ričardu ir dviem sūnumis į JAV neskrido. Pati nuotaka Lietuvą paliko vos prieš kelias dienas.

„Amerikoje vyko tik oficialioji dalis. Lietuvoje vestuvės bus vasarą. Su vestuvių planuotoja Kristina Kaikariene jau deriname kai kurias šventės detales“, - portalui lrytas.lt sakė J. Anusauskienė. Tuoktuvės Amerikoje lietuvei buvo reikalingos dėl dokumentų, po kurių ji galės nevaržomai viešėti JAV.

Žurnalui „Stilius“ lietuvė yra sakiusi, kad Adamas labai džiaugiasi, kad jo pavardė pagaliau atsidurs šalia mylimosios vardo, o tai jam – vienas gražiausių dalykų gyvenime.

Didžiąsias metų šventes Evelina atšventė su šeima Vilniuje. Šios Kalėdos – jau antros, kurias su Adamu mergina paminėjo atskirai. Tačiau lietuvė įsitikinusi, kad kartu jie dar mėgausis daugybe šeimos švenčių.

„Dabar suprantu, koks stiprus jausmas yra meilė. Maniau, kad jausmai ir muzika – tolygūs dalykai. Tačiau dabar pirmą kartą jaučiu: nėra nieko svarbiau už mylimą žmogų”, – žurnalui prieš vestuves „Stilius“ kalbėjo atlikėja.

E. Anusauskaitė neturi nė vienos abejonės, kad šis vyras – jos antroji pusė. O jei ir atsiras sunkumų, juos įveiks abu.

„Nežinau, koks Adamas bus iki gyvenimo pabaigos. Tačiau dėl to man tik įdomiau. Jau dabar matau jame tuos kertinius dalykus, kurie svarbūs kuriant šeimą. Juk žinant, ką naudoji statyboms, galima užtikrinti, kad namas stovės ilgai”, – samprotavo dainininkė. Jos egoizmas sutikus mylimąjį išgaravo kaip dūmas.

Kalbėdama apie kitų žmonių nepasisekusias santuokas Evelina pritaria skyryboms. Jai nėra nieko baisiau, kaip matyti porą, kuri nuolat pykstasi, vienas kitą išduoda, manipuliuoja vaikais. „Jei širdyje yra bent kažkiek abejonių, geriausia iš viso netekėti. Juk vestuvės – labai atsakingas žingsnis. Kalbėdama apie skyrybas neturiu mintyse savęs! Tai, ką mes su Adamu turime, yra tikrai reta ir didžiulė dovana. Būtų absurdiška ją iššvaistyti. Aš jaučiuosi rami”, – patikino pašnekovė.

Susituokę Evelina ir Adamas liks gyventi JAV.

Į Lietuvą atlikėja žada grįžti tiek dažnai, kiek leis finansai ir laikas. Ji nesureikšmina savo talento didžiosios Amerikos masteliu.

„Gyvenimas taip susiklostė, kad aš, dainininkė, pamilau žmogų, kuris sukasi pramogų pasaulio centre. Adamas yra televizijos, reklamos, kino filmų garso operatorius ir režisierius. Būtų kvaila nepabandyti eiti tuo keliu už Atlanto. Manau, kad ten nepražūsiu. Būti laimingai – tai viskas, ko galiu norėti šiame gyvenime. O kol kas tokia esu”, – tikino nuotaka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.