Dainininkas Soliaris išsiskyrė su grožio konkursų dalyve E. Štandtaite

„Esu vėl laimingas, nes esu laisvas :) manau, dabar tikrai ilgam!“ - toks užrašas sekmadienio vakarą papuošė dainininko Algimanto Minalgos - Soliario socialinio tinklapio „Facebook“ paskyrą. Vaikinas draugams pranešė, kad po beveik penkerių metų draugystės išsiskyrė su širdies drauge, „Mis Lietuva 2012” antrosios vicemis titulo laimėtoja Eglė Štandtaite.

Dainininkas Soliaris sunkiai išgyvena skyrybas su gražuole Eglė Štandtaite.<br>Asmeninis archyvas
Dainininkas Soliaris sunkiai išgyvena skyrybas su gražuole Eglė Štandtaite.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-14 01:10, atnaujinta 2018-03-13 20:41

Po viešo pareiškimo, kad išsiskyrė su E. Štandtaite, dainininką guodė draugai, drąsino jį ir liepė nepasiduoti. Panašu, kad Soliaris labai išgyvena, jog vėl tapo viengungiu.

„Neverkiau ir neverksiu, ačiū jums nuoširdžiai, kad esat ir komentuojat. ačiū draugai, būna sunku, šiandien šikna! atsiprašau už nesąmoningus postus ir silpnavališkas neįkvepiančias kalbas. turėčiau išgyventi tai ne viešai, atsiprašau“, - savo socialinio tinklapio paskyroje rašė A. Minalga-Soliaris.

Portalui lrytas.lt prieš beveik metus grožio konkursų dalyvė E. Štandtaitė sakė, kad su mylimuoju apie šeimos sukūrimą pasikalba dažnai, tačiau mano, kad nėra ko skubėti žengti prie altoriaus: „Norime vaikų ir šeimos. Tačiau aš matau, kad jis dar tam ne visai pasiruošęs. Esu dar jauna, širdyje neretai pati pasijuntu vaiku. Viskam savas laikas.“

Mergina anuomet pasakojo, kad ją žavi mylimojo paprastumas, kuklumas ir nuolatinis jos lepinimas. Gėlių ir dovanėlių dainininkas širdies draugei negaili. Ir ne tik per gimtadienį ar Kalėdas.

Eglė sakė, kad jiedu pasitiki vienas kitu, todėl pavydo jausmo jų poroje nėra.

„Abu gauname daug dėmesio, tačiau mes pasitikime vienas kitu. Aš ramia širdimi jį išlydžiu pasilinksminti su draugais. Mūsų meilė labai stipri, vieną dieną tapsime vyru ir žmona, susilauksime vaikų. Kiti žmonės mūsų santykiams įtakos nedaro“, - tvirtino E. Štandtaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.