D. Montvydą sekso simbolio titulas pamalonina

Per muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A. sužibėjęs Donatas Montvydas (25 m.) buvo tituluotas nauju Lietuvos sekso simboliu, tačiau neužrietė nosies. Jam svarbiau būti džentelmenu. „Dabar sutikti tikrą džentelmeną – retenybė. Tokie vyrai galėtų būti įrašomi į Raudonąją knygą”, – mano atlikėjas.

Per muzikinius apdovanojimus M.A.M.A. atlikėjas Donatas Montvydas vilkėjo įspūdingus kostiumus.<br>T. Bauras
Per muzikinius apdovanojimus M.A.M.A. atlikėjas Donatas Montvydas vilkėjo įspūdingus kostiumus.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Stilius")

Jan 25, 2013, 3:46 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:23 AM

Puikiai sudėtam Donatui patinka, kad kiti jį pakrikštijo vyriškumo ir sekso simboliu.

„Žmonės nusprendžia, kokį epitetą priskirti vienam ar kitam atlikėjui. Man, kaip vyriškosios lyties atstovui, apibūdinimas „sekso simbolis” – malonus įvertinimas”, – nusijuokė Donatas.

Buvusiam „Eurovizijos” konkurso dalyviui malonu girdėti komplimentus, tačiau kad būtų populiarus, jis negali užmigti ant laurų, kasdien turi dirbti – lankyti vokalo pamokas, tobulinti šokio techniką, puoselėti kūną.

Vaikystėje Donatas su tėvu bėgiodavo sostinės Vingio parke, vėliau susižavėjo kovos menais. Iki šiol atlikėjas užsiima Rytų kovos menais, net lankėsi sporto stovykloje Vietname. Šiuo metu Vilniuje jis lanko individualias kovos menų treniruotes.

Tačiau D.Montvydas mano, kad vyriškumas – kur kas daugiau nei raumeningas kūnas, sėkmė scenoje, puošnūs kostiumai.

„Pagal savo elgesį esu senamadiškas. Atskiriu, ką privalo daryti vyras, o ką – moteris. Deja, šiais laikais lyčių pareigos ir vertybės labai susimaišiusios.

Kartais nueinu į mokyklą pabendrauti su buvusiais mokytojais. Stebėdamas moksleivius matau, kad vyriškumo suvokimas keičiasi. Kalbu apie moralę, garbę, mandagumą”, – sakė Donatas.

Bet jam sekasi būti išskirtiniu vyru.

„Sėkmė čia niekuo dėta. Mano gyvenimo modelį suformavo tėvai ir aš esu jiems už tai dėkingas. Tėvas man yra autoritetas. Vyriškumo nesukursi kaip kompiuterinės programos. Tam reikia prigimtinių savybių.

Jei esi vyras, nereikia mokytis juo būti. Tačiau gaila, kad kai kurie asmenys kažkurioje savo vystymosi stadijoje prigimtinį vyriškumą pameta”, – kalbėjo Donatas.

Atlikėjas nesipuikuoja savo laimėjimais, titulais. Donatas laikosi visų elementarių mandagumo taisyklių, nepamiršta moteriai atidaryti durų, nuvilkti palto, panešti sunkesnių nešulių.

D.Montvydo mylimoji choreografė Veronika Brasaitė (27 m.) didžiuojasi savo išrinktuoju ir nepavyduliauja dėl gerbėjų dėmesio.

„Aš atskiriu asmeninius santykius ir pasirodymą scenoje. Mudu su Veronika pasitikime vienas kitu.

Be abejo, partneriai vienas kitą turi palepinti. Asmeniniame gyvenime reikia daug dirbti, staigmenos yra kaip pabarstukai ant torto”, – patarimus dalijo sekso simboliu pakrikštytas atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.