Fotografija susidomėjusi šokėja G. Slausgalvienė: „Būti šalia žinomų fotografų – naudinga”

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. Jei šokių projektuose išgarsėjusi Gintarė Slausgalvienė (28 m.) dėl kokios nors priežasties nebegalėtų suktis ant parketo, ji nekaulytų pinigų iš savo vyro ir šokių partnerio Tomo Slausgalvio (29 m.). Kaunietę išgelbėtų kita ne mažiau meniška profesija.

Fotografija susidomėjusi šokėja G. Slausgalvienė: „Aš sparčiai tobulėju”<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Fotografija susidomėjusi šokėja G. Slausgalvienė: „Aš sparčiai tobulėju”<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė ("Stilius")

Jan 25, 2013, 8:37 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:17 AM

Daugkartinė standartinių šokių Europos ir Lietuvos čempionė, šokių mokyklos „Dance 4 Fun” įkūrėja vis dažniau į rankas ima fotoaparatą.

Kol kas moteris savo malonumui fotografuoja bičiulių atžalų krikštynas, draugių mergvakarius, gimtadienius. Kartais įamžina savo mokinių pasirodymus šokių varžybose. Fotografuojančią Gintarę galima išvysti ir įvairiuose kituose renginiuose.

„Būti šalia žinomų fotografų ne tik labai smagu, bet ir naudinga. Jie negaili patarimų, todėl aš sparčiai tobulėju”, – tikino Gintarė.

Fotografija kaunietė susidomėjo dar vaikystėje ir už pirmuosius sutaupytus pinigus įsigijo nedidelį mėgėjišką fotoaparatą.

Aštuonioliktojo gimtadienio proga Gintarė gavo dar geresnį fotoaparatą. Jį padovanojo būsimasis vyras Tomas. Iš kelionės po Australiją šokėja parsivežė daugybę egzotinių nuotraukų.

Šis pomėgis moterį taip žavėjo, kad prieš kelerius metus ji įsigijo profesionaliems fotografams skirtos įrangos, o pernai ją papildė.

Gintarė ne tik įsigijo brangios technikos, bet ir uoliai mokosi fotografijos paslapčių. Jos namuose – daugybė knygų apie fotografavimą. Moteris lanko ir specialius kursus.

Ypač jai patinka vilnietės fotomenininkės ir dizainerės Vėtrės Antanavičiūtės pamokos.

„Iki kursų daugiausia fotografuodavau gamtos peizažus, gyvūnus, miestus. O per pamokas išmokau įamžinti žmogaus emocijas. Tokios fotografijos – dar vertingesnės”, – kalbėjo G.Slausgalvienė, kurios pomėgis ateityje gali tapti darbu.

Bene dažniausiai moters fotoaparatas krypsta į vyrą Tomą. Mylimojo gyvenimo akimirkas Gintarė gaudo ir šokių aikštelėje, ir kelionėse.

Bičiuliams ir artimiesiems T.Slausgalvis labiausiai mėgsta rodyti žmonos darytas foto- grafijas, kuriose jis aktyviai pramogauja: važiuoja motociklu ar banglente skrodžia bangas.

G.Slausgalvienei galvoje jau kirba mintis surengti fotografijų parodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.