Pramogų pasaulio atstovai stebėjo V. Šapranausko meilės nuotykių paieškas

Kol kino mėgėjai skaičiuoja paskutines dienas iki vasario 8-osios, pramogų ir verslo pasaulio atstovai mėgaujasi išankstine, specialiai jiems, surengta naujo lietuviško filmo „Valentinas vienas“ premjera. Antradienio vakarą kultinio filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ režisierius Donatas Ulvydas drauge su visa kūrybine grupe pristatė meilės ir erotikos elementų kupiną romantinę komediją.

Vytautas Šapranauskas su drauge Ieva Stasiulevičiūte.<br>T. Bauras
Vytautas Šapranauskas su drauge Ieva Stasiulevičiūte.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:04 PM

Specialiai šv. Valentino dienai kurtoje juostoje žaismingai pasakojamos keturių, skirtingai tarpusavio santykius suprantančių, porų meilės istorijos. Tarp jų – vienos nakties nuotykiui pasiryžusius Leonardą Pobedonoscevą ir Justę Zinkevičiūtę, kadaisę išsiskyrusią ir vėl susitikusią porą Vaidą Būtytę-Maldeikienę ir Darių Gumauską, dvidešimt metų vienas kitą geriausiais draugais laikančius, tačiau kartais kartu miegančius Mantą Jankavičių ir Agnę Grudytę-Guobienę bei konservatyvių pažiūrų seksualinę krizę išgyvenančius Gabiją Ryškuvienę ir Giedrių Savicką.

Čia taip pat pasirodė ir dar viena „pora“ – radijo laidų vedėjų Aisčio Mickevičiaus ir Mindaugo Stasiulio duetas bei pagrindinį vaidmenį filme atlikęs Vytautas Šapranauskas. Filme vienišių ginekologą vaidinantis aktorius pasaulinės meilės dienos proga nusprendė praleisti kieno nors glėbyje, tačiau visos jo gyvenimą kadaise skirtingomis spalvomis nuspalvinusios moterys ypatingąjį vakarą jau buvo kažkam paskyrusios.

Akylesnis žiūrovas taip pat turėjo pastebėti filmo pabaigoje pasirodžiusią atlikėją Neringą Nekrašiūtę. Besilaukiančios moters vaidmenį įkūnijusi moteris tuo metu, kai filmavosi juostoje, jau buvo septintą mėnesį nėščia.

Intriguojančioje komedijoje netrūksta nei aistringų glamonių, nei karštų bučinių, nei geros humoro dozės, dėl kurios, matyt, čia atėjo daugelis žiūrovų.

Prieš išskirtinį seansą žinomi žmonės galėjo nusifotografuoti prie specialiai šiam vakarui įrengtos sienelės bei akis į akį pabendrauti tiek su aktoriais, tiek su visa kūrybine komanda.

Pamatyti intriguojantį personažą Valentiną bei keturias netikėtas įsimylėjėlių poreles, daugybę juokų ir kraują kaitinančius pokalbius bei vaizdus Lietuvos, Danijos, Islandijos, Norvegijos bei Anglijos kino mėgėjai galės jau nuo vasario 8 dienos.

Lietuvoje oficiali filmo premjera numatoma vasario 8 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.