V. Lobačiuvienė užtrenkė duris vyrams: „Nenoriu nei sau, nei kitam žmogui gadinti gyvenimo“

Okultinių studijų centro prezidentė, vyriausiąja šalies ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė (57 m.) kasdien kitiems dalija patarimus apie jausmų dramas, prarastą meilę ir partnerystę, tačiau pati nebenori kurti rimtų santykių. „Nenoriu nei sau, nei kitam žmogui gadinti gyvenimo. O jei man reikia sekso, žinau, kaip šiuos reikalus susitvarkyti”, – „Stiliui” prisipažino moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė ("Lietuvos rytas")

Feb 13, 2013, 11:40 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:51 AM

Basomis kojomis per įkaitusias žarijas mėgstanti vaikščioti Vilija dosniai dalija patarimus meilės ieškantiems žmonėms, tačiau pati ji negalėtų pasigirti sėkmingu asmeniniu gyvenimu.

Stipriausi jausmai ją aplankė jaunystėje. Pirmąjį savo sutuoktinį, su kuriuo susilaukė dviejų dukterų, V.Lobačiuvienė beprotiškai mylėjo. Ir vyras jai atsakydavo tuo pačiu. Sutuoktiniai buvo neišskiriami, vienas kitą dievino, skaitė eiles ir nuoširdžiai kalbėdavosi.

Vėliau viskas pasikeitė. Pora ėmė nesutarti. Dvejus metus trukę barniai atvedė iki skyrybų. Vilija neslepia, kad pykčiai buvo labai aršūs, ji į savo vyrą net buvo paleidusi taburetę.

Tačiau po skyrybų draugiškas bendravimas atsinaujino, buvęs sutuoktinis padėjo auginti dukteris, pagelbėdavo ir buityje. Kitos šeimos buvęs Vilijos vyras nesukūrė, jis mirė prieš šešerius metus.

Antrą kartą už penkiolika metų jaunesnio Mokslų akademijos bibliotekos Leidybos skyriaus vadovo Dariaus Sabaliausko V. Lobačiuvienė tekėjo nemylėdama. Moteris pasvarstė, kad susituokus gyventi bus naudingiau.

Pora iš vaikų namų paėmė globoti berniuką. Tačiau labai greitai santuokinis gyvenimas virto košmaru – vyras jai buvo neištikimas, švaistė šeimos pinigus, mėgo stikliuką. Išsiskirti V. Lobačiuvienei pavyko tik po teismų maratono.

Šiuo metu D. Sabaliauskas kalėjime atlieka bausmę už bičiulio nužudymą. Vilija buvusio vyro kalėjime nelanko ir nesidomi jo gyvenimu.

Vienišės statusas Vilijai keblumų nekelia. Su vyrais vyriausioji Lietuvos ragana bendrauja savęs neprievartaudama – tik tiek, kiek pačiai to reikia.

„Stengiuosi nieko neįsileisti į savo gyvenimą. Be to, esu nelengvo būdo, užsispyrusi, todėl su manimi bendrauti nėra lengva. Galiu prisitaikyti prie draugų, vaikų, bet ne prie vyrų”, – kalbėjo ragana.

Jos dukterys jau gyvena savarankiškai. Moteris daugiausia dėmesio skiria aštuonerių metų įsūniui Vaidui, rengia raganavimo kursus ir Okultinių studijų centre netradiciniais metodais gydo žmonių kūną bei sielą.

Dauguma klientų kreipiasi dėl meilės kančių, nesėkmingos santuokos, priklausomybės nuo kito žmogaus ar vienišumo.

– Kaip 2013 metai paveiks asmeninį žmonių gyvenimą?

– Neseniai parduotuvėje pardavėjas manęs paklausė, kodėl vienoje televizijos laidoje neva sakiau, kad šiemet bus daug skyrybų ir šie metai yra nesėkmingi kurti santuoką.

Tikrai taip nesakiau. Priešingai, poros, kurios šiemet ruošiasi tuoktis, turėtų labai gerai pagalvoti prieš žengdamos atsakingą žingsnį. Jei pora duos įžadus, bet nėra pasiruošusi jų laikytis, tegu geriau jų neduoda.

Išsamų interviu skaitykite žurnale „Stilius”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.