A. Paškevičiūtė šiltus jausmus puoselėja žinomam pokerio žaidėjui K. Andruliui

Buvusi televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė (26 m.) gerbėjų dėmesiu niekada nesiskundė. Išsiskyrusi su paskutiniuoju savo širdies draugu Karoliu Šimu mergina ilgai vieniša nebuvo. Aistė jau kurį laiką artimai bendrauja su mūsų šalyje žinomu pokerio lošėju Kristijonu Andruliu (23 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 12:22 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:39 PM

Sužibėjusią „Mis Lietuva 2007” atrankoje Aistę pastebėjo ne tik įvairių televizijos laidų prodiuseriai, bet ir antrosios pusės besidairantys vyrai. Žavi, dailių kūno formų šviesiaplaukė aplinkinių dėmesį prikaustydavo ne tik išvaizda, bet ir smagiu bendravimu.

Prieš kelerius metus Vilniaus universiteto Tarptautinėje verslo mokykloje bakalauro diplomą gavusi mergina dirbo ne tik įvairių televizijos laidų vedėja, bet ir pasinėrė į renginių organizavimo verslą.

Nors Vilniuje gyvenanti kaunietė A. Paškevičiūtė daug laiko skirdavo darbui, šalia jos beveik visada būdavo mylimas žmogus.

Išsiskyrusi su trylika metų už ją vyresniu žinomu režisieriumi Linu Martinkėnu Aistė rimtus santykius užmezgė su trejais metais jaunesniu lenktynininku Dominyku Butvilu. Iširus ir šiai draugystei A. Paškevičiūtė susižavėjo Jurgitos Jurkutės pusbroliu Karoliu Šimu. Tačiau ir šie santykiai nutrūko.

Tačiau dabar Aistės širdis vėl užimta. Jau kurį laiką mergina draugauja su pokerio žaidėju K. Andruliu. Bent jau kol kas pora savo santykius slepia, tačiau artimi jų draugai portalui lrytas.lt patvirtino, kad Aistė ir Kristijonas yra ne tik geri bičiuliai. Kol kas pora santykių nekomentuoja ir į skambučius neatsiliepia.

K. Andrulis pokerį žaisti pradėjo prieš penkerius metus. Vaikinas yra tapęs Europos pokerio turo (EPT) Talino etapo „High Roller“ turnyro čempionu ir kol kas toliau sėkmingai laimi įvairiuose tarptautiniuose pokerio turnyruose.

A. Paškevičiūtei pokeris – taip pat ne naujiena. Mergina vedė pirmąjį Baltijos šalių televizijos pokerio čempionatą, kuris buvo rodomas per kabelinės televizijos sporto kanalą. Prie internetinio pokerio stalo sėdo ir ji pati. Aistė, pasivadinusi slapyvardžiu Vasilija, dalyvavo Baltijos šalių internetinio pokerio čempionato (BCOOP) pagrindiniame turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.