Lietuvė iškovojo pagrindinį Rusijoje vykusio konkurso „Mis civilinė aviacija 2013“ titulą

Vasario mėnesio 16-17 dienomis Maskvoje suorganizuota VIII tarptautinė sporto šventė „Civilinės aviacijos diena 2013“. Renginio metu lankytojai galėjo mėgautis kaip niekada plačia šventine programa. Be jau tradiciniu tapusio futbolo turnyro, žiūrovai buvo kviečiami stebėti profesionalių šokėjų pasirodymus, dalyvauti spartakiadoje ir įvairiausiuose konkursuose vaikams bei jų tėveliams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:39 AM

Ypač daug dėmesio susilaukė renginio metu organizuoti „Mis civilinės aviacijos 2013“ rinkimai. Šiemet pasipuošti nugalėtojos karūna fortūna lėmė atstovei iš Lietuvos Nataljai Chrustaliovai.

Šiemet vykęs renginys pritraukė ypač daug lankytojų ir dalyvių – jį stebėjo beveik 5000 žiūrovų ir aviacijos mylėtojų iš įvairiausių pasaulio šalių. Šiųmetinė šventė išsiskyrė tuo, kad dar šį mėnesį Rusijoje buvo paminėtas šalies civilinės aviacijos devyniasdešimtmetis. Tradiciškai renginyje itin daug aistrų sukelia renginyje dalyvaujančių bendrovių atstovų susitikimai futbolo aikštelėje. Šiais metais futbolo rungtinėse dalyvavo 24 komandos, tarp kurių buvo ir Lietuvos aviacinio holdingo „Avia Solutions Group“ atstovų komanda.

Tačiau tiems, kuriems sporto varžybų grožis nublanksta prieš moterišką žavesį, vakaro vinimi tapo konkursas „Mis civilinė aviacija“. Jame, konkurso žiuri nuomone, pergalės labiausiai verta pasirodė Lietuvos aviacijos paslaugų tiekėjos Avia Solutions Group atstovė Natalja Chrustaliova. Komunikacijos projektų vadovės pareigas einanti gražuolė nurungė kitas konkursantes, deleguotas tokių skrydžių bendrovių kaip „Aeroflot” „Ural” ir „S7” bei tarptautinio Šeremetjevo ir aplinkinių oro uostų darbuotojas.

„Man pirmą kartą teko sudalyvauti tokiame konkurse. Kaip ir reikėjo tikėtis, renginio organizatoriai pademonstravo išskirtinį profesionalumą, o visos šventės metu vyravo iš tiesų puiki nuotaika. Neslėpsiu, išvydus įspūdingą konkurso komisiją, adrenalino pakako į valias. Pergalė man buvo tikrai netikėta – visos merginos pasirodė puikiai ir kiekviena jų, mano nuomone, buvo verta titulo“, - po renginio savo sėkme pasidžiaugė Avia Solutions Group atstovė.

Pagal konkurso sąlygas jo dalyvėmis galėjo tapti tik įmonių atstovės, dirbančios bendrovėse ne trumpiau nei vienerius metus. Žiuri komisiją sudarė Rusijos TV žvaigždė ir visame pasaulyje garsus modelis Aliona Vodonajeva, populiariausio aviacijos portalo „Avia.ru“ atstovai Romanas Gusarovas ir Maksimas Belovas bei Rusijos civilinės „Rosaviacija“ deleguotas žiuri narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.