Laidos „Šlovė ir turtai“ vedėja G. Gurevičiūtė: „Šiame šou buvo dviprasmiškų dalykų“

Trečiadienio vakarą LNK televizijai pranešus, kad nutraukia realybės šou „Šlovė ir turtai“ transliacijas, kone labiausiai dėl to nusiminė šio šou vedėja Gintarė Gurevičiūtė. Pirmą kartą televizijoje savo jėgas išbandžiusi kaip laidų vedėja, G. Gurevičiūtė liko be darbo.

Realybės šou „Šlovė ir turtai“ vedėjai Tadas Rimgaila ir Gintarė Gurevičiūtė neteko darbo.<br>R. Danisevičius
Realybės šou „Šlovė ir turtai“ vedėjai Tadas Rimgaila ir Gintarė Gurevičiūtė neteko darbo.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Feb 22, 2013, 9:33 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:39 AM

„Be abejo, kad gaila. Man tai buvo darbas. Dėjau į jį daug vilčių. Galbūt nebuvo pakankamai galimybių atsiskleisti. Tikiuosi, šis šou – nebus mano karjeros televizijoje pabaiga ir dar turėsiu galimybių parodyti, ką sugebu“, – vylėsi G. Gurevičiūtė.

Laidos vedėjos vaidmuo jai patiko, nors, kaip pati sako, nebuvo labai parankus.

„Prodiuserių lūkesčius patenkinau. Galiu keistis: jei reikia – būti švelni, jei reikia – griežta, pikta ar arogantiška. Šiuo atveju reikėjo, kad būčiau šiek tiek bjauri. Kartais buvo sunku, bet aš stengiausi. Protingas žmogus sugeba atskirti personažą nuo tikrojo žmogaus. Jei mergina seriale vaidina prostitutę, juk nereiškia, kad ir gyvenime ji prostitutė“, – lrytas.lt pasakojo realybės šou „Šlovė ir turtai“ vedėja.

Patarimų, kaip elgtis, kalbėti, Gintarei ir jos laidos partneriui Tadui Rimgailai duodavo laidos prodiuseriai.

Oficiali laidos nutraukimo versija – Lietuvos radijo ir televizijos komisija kreipėsi į LNK teigdama, kad programa „Šlovė ir turtai“ turi būti pažymėta ženklu „S“ ir transliuojama nuo 23 val. LNK pareiškė, kad neturi galimybės šią programą rodyti taip vėlai, todėl realybės šou laidas nusprendė išvis nutraukti.

Ar šio šou vedėja pritaria nuomonei, kad laidą galima rodyti tik naktį?

„Realybės šou – toks formatas, kurio tėkmę ne visada nuspėsi. Kartais siužetas pakrypsta visiškai kita linkme, nei norėtum. Galbūt taip nutiko ir šiuo atveju – šou pakrypo taip, kad jį iš tiesų reikėtų rodyti vėlesniu laiku. Tačiau nesu kompetentinga atsakyti į šį klausimą. Aišku, šiame šou buvo dviprasmiškų dalykų, kurių, galbūt, ir aš nenorėčiau rodyti savo vaikams. Kita vertus, gyvename laisvoje valstybėje, dar ne tokių dalykų esame matę“, – svarstė G. Gurevičiūtė.

Moteris dėl prarasto darbo nenukabina nosies, o atsiradusi laisvą laiką ketina praleisti prasmingai. Nors šiuo metu dar svarstoma, ar atimti alkoholio licenciją iš G. Gurevičiūtei ir jos širdies draugui Linui Karaliui priklausančio baro, Gintarė patikina, kad kol kas pinigų pragyvenimui jiems užtenka. Pora nuomoja barą ir gyvena iš už nuomą gautų pinigų.

„Viskas, kas vyksta gyvenime, tik į gera. Lieka tik tikėti tuo“, – sako G. Gurevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.